Ličila za na pot za vse zaposlene ljubiteljice lepote

ljubiteljice lepote

Večje, bolje? Ne vedno! Štirje najbolj priljubljeni odtenki uspešnice CATRICE HD Tekočega pudra se lepotnim policam pridružujejo v praktični mini velikosti. Omejena kolekcija HD Tekoči puder Mini velikost se zagotovo prilega vsaki torbici in je idealna za potovanja ali za popravke na poti. Del omejene kolekcije so tudi štirje najljubši odtenki v standardni velikosti. Tako boste ljubiteljice lepote popolnoma opremljene za soočanje z vsakodnevnimi situacijami s svojo najljubšo podlago – mini ali veliko.

HD TEKOČI PUDER Učinek druge kože: HD Liquid Coverage Foundation tekoči puder nudi občutek druge kože in zagotavlja brezhibno polt! Ultra lahka tekoča tekstura odlično prekriva pomanjkljivosti in matira kožo. Dolgotrajna formula zagotavlja naraven videz, ki traja ves dan. Kolekcija slavi štiri najbolj priljubljene odtenke iz standardne palete, ki jih bodo ljubiteljice tekoče podlage po izteku omejene kolekcije še vedno lahko našle na lepotnih policah v standardni velikosti.

MINI HD TEKOČI PUDER Puder na poti: Včasih ne potrebujete svojega najljubšega ličila v standardni velikosti. Tu pride v poštev praktična mini različica priljubljene tekoče podlage HD Liquid Coverage Foundation: štirje najbolje prodajani odtenki iz standardne palete so na voljo kot mini velikost v 10 ml v omejeni izdaji. Veganska podlaga s svojo ultra lahkotno tekočo teksturo zagotavlja visoko, vendar naravno prekrivnost – do 24 ur. Idealno za na pot!

NAGRADNA IGRA

Na našem Facebook profilu se lahko potegujete za komplet vseh štirih odtenkov CATRICE HD tekoče podlage v standardni velikosti in za komplet vseh štirih odtenkov CATRICE MINI HD tekoče podlage. Nagrajenec bo torej prejel kar 8 tekočih podlag.

Nagradno vprašanje: Kakšno tekočo podlago najraje uporabljate – srednje prekrivno ali zelo prekrivno?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Facebook strani, zraven pa označite tudi 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko tudi delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v torek, 21. decembra.

Povezava do nagradne igre:

 

Foto: Neon Shot/ Getty Images Plus via Getty Images; PR