Max Factor predstavlja bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze

2000 Calorie Lip Glaze

Max Factor je na izjemno sladkem dogodku v centru Ljubljane na inovativen način predstavil najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze, ki prinašajo ikonično umetniško znanje znamke na področju volumna. Znamenito ime 2000 Calorie pomaga doseči hiter in voluminozen videz ustnic brez napora. Bleščila za ustnice je pospremilo spajanje glazure na ustnicah, čokoladnih pralinejev Bon Bon Ateljeja izpod rok Nike Svetec in slaščic La Mousse Goose.

Zgodba spajanja zapeljivih ustnih in privlačnih slaščic

Tokratna zgodba je združila moči blagovnih znamk Max Factor, Bon Bon Ateljeja in La Mousse Goose. Izjemni mojstrici Nika iz Bon Bon Ateljeja in Lucija iz La Mousse Goose sta namreč za to priložnost ustvarili pet pralinejev in štiri sladice. Devet izjemnih slaščic v kombinaciji z devetimi odtenki 2000 Calorie Lip Glaze-ov namreč predstavljajo popolno kombinacijo, ki se ji ženske preprosto ne morejo upreti. »Vsaka slaščica ima svojo zgodbo in vsak odtenek bleščila za ustnice ima svoj karakter. Na ta način smo združili zgodbe 2000 Calorie Lip Glaze-ov z dvema ustvarjalkama, ki sta za izbrani dogodek pripravili devet sladkih okusov. Slaščice La Mousse Goose in pralineji Bon Bon Ateljeja v kombinaciji z bleščili predstavljajo neustavljivo kombinacijo za nasmeh na obrazu,« je povedala Tina Fabjan, vodja odnosov z javnostmi za Max Factor. 

Za ikonični volumen

2000 Calorie Lip Glaze v kategorijo bleščil za ustnice prinaša ikonično umetniško znanje znamke na področju volumna. Novi 2000 Calorie Lip Glaze uporabnicam zagotavlja »glazuro« prijetnega volumna in je najbolj varovana skrivnost umetnikov ličenja za nelepljive in sijoče ustnice. Izdelek preoblikuje ustnice, zagotavlja takojšen učinek polnosti in zrcalnega sijaja, kar uporabnikom omogoča, da posnemajo znane trende na družbenih omrežjih, od “olja za ustnice” (Lip Oil)  do “steklenih ustnic” (Glass Lips).

Potrošniki danes iščejo izdelke s koristnimi lastnostmi, ki skrbijo za kožo. To je nekaj, kar 2000 Calorie Lip Glaze zagotavlja s svojo vlažilno vegansko formulo, ki vsebuje hialuronsko kislino in skvalan.

2000 Calorie Lip Glaze je neverjetno enostaven za nanašanje, saj ima edinstven aplikator z izjemno veliko blazinico, ki zagotavlja sijaj z enim samim potegom. Zaradi edinstvene formule lahko izdelek nanesete tudi na šminko, da povečate volumen, lahko pa ga kombinirate s črtalom za ustnice Max Factor za vidno polnejše ustnice.

Končni učinek je brez mravljinčenja z nelepljivim in sijočim zaključkom, ki je na voljo v devetih odtenkih. Vsak odtenek je ličen, bleščeč, kremast in prosojen ter prežet z neustavljivim vonjem po vanilji in mleku. To je obvezen dodatek v vseh torbicah za ličila to zimo.

main – brighter

Ključne lastnosti:

  • Polni sijaj
  • Takojšen učinek polnosti ustnic
  • Izjemno udobje na ustnicah
  • Vidno polnejše ustnice
  • Lahka in nelepljiva formula za izjemno visok sijaj  kot „Galzura”
  • Negovalni kompleks hialuronske kisline in skvalana
  • Izjemno velik aplikator
  • Je veganski
  • Vonj po vaniljevem mleku

Na voljo v DM, Mueller in Tuš drogerijah.

 

Foto: PR