Najbolj enostaven in hiter način plačevanja parkirnine

parkirnine

Aplikacija EasyPark, ki deluje v več ko 25 državah po svetu, po brezhibnem delovanju funkcije CameraPark v mariborski garažni hiši City, sedaj razveseljuje tudi Koprčane. Parkiranje na najbolj enostaven in hiter način ter plačilo parkirnine brez uporabe uporabe aplikacije že deluje v koprski garažni hiši Belveder.

Za digitalni sistem, ki sam zazna prihod in odhod vozila na parkirno mesto, nato pa sam opravi plačilo, bi pred nedavnim še lahko rekli, da gre za utopijo. Medtem, ko so pred petimi leti pri nas začele delovati osnovne funkcije skupine EasyPark: polnjenje električnega vozila, plačevanje in podaljševanje parkirnine preko mobilne aplikacije ali v nekaterih vozilih neposredno preko zaslona na avtomobilu, je funkcija EasyPark CameraPark začela delovati tudi pri nas.

Optimizacija mesta s trajnostnim in tehnološkim razvojem

»Osnovno vodilo skupine EasyPark je ustvariti mesta, ki so prijetna za življenje, jih optimizirati do te mere, da lahko vsi v njih življenje zajemamo po svoji meri, medtem ko administracijske zadeve tečejo po najbolj enostavnih in časovno optimalnih poteh. Zato sem se še posebej trudil in me izjemno veseli, da smo tudi s funkcijo CameraPark štartali v mojem mestu, v Kopru, kjer si vsi še naprej prizadevamo spodbujati nadaljnji tehnološki razvoj,« je povedal direktor EasyPark Slovenija Uroš Maklič.

Skladnega mnenja so tudi v javnem podjetju Marjetica Koper, kjer pravo pot do boljše kakovosti bivanja v mestu vidijo tako v tehnološkem kot trajnostnem razvoju.

»S poslovnim partnerjem EasyPark uspešno sodelujemo že vrsto let. Ponujajo kakovostno in zanesljivo rešitev za naša parkirišča. Skupaj sledimo tehnološkemu razvoju in veseli nas, da bo parkiranje v Parkirni hiši Belveder našim uporabnikom odslej še bolj prijazna izkušnja,« so sporočili iz Marjetice Koper.

CameraPark je naproti stopil predvsem osebam z oteženo gibljivostjo

Easypark ni brez razloga vodilna svetovna aplikacija za podaljševanje in plačevanje parkirnine. V tujini je preko aplikacije možno najti tudi prosto parkirno mesto in ga vnaprej rezervirati. K nam to šele prihaja, do sedaj pa lahko poleg osnovnih funkcij poslovni uporabniki prejmejo original račun za parkiranje, prav tako lahko hotelirji ter ponudniki storitev Airbnb in Booking že upravljajo s parkiranjem za svoje goste. Vse njihove storitve, še posebej CameraPark, so izjemno pripomogle osebam z oteženo gibljivostjo ali invalidnostjo, saj jim več ni treba iskati parkomatov ter s tem zapuščati svojih vozil, temveč lahko vse opravijo preko aplikacije, zaslona na avtomobilu in nenazadnje s funkcijo CameraPark brez vsakršnega truda.

Na EasyParku zagotavljajo, da bodo svojo storitev še naprej izboljševali po meri uporabnikov ter s tem najboljšo uporabniško izkušnjo še naprej širili preko mnogih državnih mej, da jo bodo uporabniki vsako leto lahko uporabljali v še več mestih po svetu.

Kako deluje funkcija CameraPark?

V mobilni aplikaciji EasyPark pred prvim vstopom v garažno hišo aktivirajte funkcijo CameraPark, ki jo boste našli v zgornjem desnem kotu aplikacije. Aplikacija bo to zabeležila, zato pri vseh nadaljnjih obiskih izbrane parkirne hiše ta korak več ne bo potreben. EasyPark bo nato s prihodom vozila na parkirišče samodejno pričel s parkiranjem, ob odhodu vozila pa parkiranje samodejno končal.

Pomoč pri aktiviranju funkcije CameraPark

EasyPark omogoča 24-urno pomoč za kakršne koli težave pri uporabi aplikacije, zato se lahko tudi za pomoč pri aktiviranju funkcije CameraPark nanje obrnete preko telefonske številke 05 88 88 023 ali po elektronski pošti: pomoc@easypark.si.
Na tej povezavi Youtube boste videli, kako aktivirati CameraPark po korakih, na spletnem mestu www.easypark.si pa najdete odgovore na vsa najpogostejša vprašanja.

 

 

Foto: dragana991 / Getty Images Plus via Getty Images, PR