Nazaj v prihodnost: drive-in kino

drive-in kino

Ker je v teh nenavadnih časih tudi v kinematografskem svetu naša realnost le varna zabava, je čas, da zloščite svoje jeklene konjičke, počistite vetrobransko steklo, nastavite amortizerje in ponovno odkrijete zabavo v socialnem distanciranju! Maja se namreč vrača drive-in kino Bežigrad na parkirišču Centra Vič.

Sveže filmske poslastice in zlate klasike

Kino Bežigrad na velikem platnu vnovič obljublja tako sveže filmske poslastice kot zlate klasike, ki so se v filmsko knjigo rekordov zapisale kot najbolj gledane uspešnice na svetu. Prav slednje bodo ob ogledu iz varnega avtomobilskega mehurčka pričarale nostalgično vzdušje in vas za celostno izkušnjo retro drive-in kina popeljale nazaj v 60. leta prejšnjega stoletja. Po ustaljeni praksi bodo tudi letošnjo sezono kulinarično začinili mamljivi burgerji, vroč krompirček, sveža pokovka in ostali prigrizki. Kot običajno bo te moč naročiti kar iz zavetja lastnega avtomobila, kamor bodo naročilo gospodične na kotalkah tudi dostavile.

V drive-in kino Bežigrad na parkirišču Centra Vič se boste lahko zapeljali vsak konec tedna, začenši v soboto, 22. maja ob 20.45, ko bo četrto sezono krstil kultni Umazani ples (Dirty Dancing). Naivna in sramežljiva Baby se bo na velikem platnu ponovno zaljubila v izkušenega inštruktorja plesa Johnnyja in tako v plesu kot v ljubezni hitro postala njegova najboljša učenka.

Program DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD:

22. 5. 2021 ob 20.45 – OTVORITEV: Umazani ples [brezplačno – odprtje prizorišča ob 18.45]
28. 5. 2021 ob 20. 45 – Usekano
29. 5. 2021 ob 20.45 – Briljantina
4. 6. 2021 ob 21.00 – Obetavna mladenka
5. 6. 2021 ob 21.00 – Mamma Mia!
12. 6. 2021 ob 21.00 – Tiho mesto 2

Nadaljnji spored bo kmalu objavljen na www.kino-bezigrad.si.

Otvoritvena projekcija je brezplačna. Nakup vstopnic za nadaljnje predstave je mogoč na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.

 

Foto: PR