Netflixov dokumentarec Britney Vs. Spears bo podrobno raziskal skrbništvo nad njo

britney

V torek, 28. septembra, se bo na Netflixu začel predvajati dokumentarec Britney Vs. Spears, ki bo podal vpogled v skrbništvo, ki ga že 13 let nad njo izvaja njen oče. Pred kratkim je sicer odjeknila novica, da je Jamie Spears končno vložil vlogo za prekinitev skrbništva.

S tem dokumentarcem Britney Vs. Spears bomo dobili velik vpogled v celotno Britneyino zgodbo in v njen primer na sodišču. Ustvarjalci tega dokumentarca so podrobno pregledali detajle odnosa med Britney in njenim očetom, prav tako pa vse pravne vidike samega skrbništva. Pri tem bodo povedali eksplozivno zgodbo o Britneyinem življenju ter njenem zasebnem in javnem boju za svobodo. Oboževalci se naj pripravijo za globok vpogled v teh trinajst let, ko je bil Jamie njen skrbnik in kaj je to pravzaprav sploh pomenilo.

Pomembno je tudi dejstvo, da je Netflix poudaril, da dokumentarec ne vsebuje travmatičnih posnetkov in fotografij, ki so jo v preteklosti zaznamovali.

Kaj lahko pričakujemo od dokumentarca?

Dokumentarec je zbral leta raziskovanj, ekskluzivne intervjuje in nove dokaze, ki bodo prikazali, kako se je za Britney vse skupaj sploh začelo. Prav tako bodo vzeli pod drobnogled dogodke, ki so zaznamovali njeno kariero – vse pod budnim očesom skrbništva, ki je trajalo kar 13 let.

Pričakujte nove in stare obraze, Britneyine posnetke iz zakulisja in kako se je borila s pravnim sistemom, slavo in s svojo družino.

Kdo je ustvaril dokumentarec?

Dokumentarec je režirala Erin Lee Carr – bila je tudi režiserka Netflixovega dokumentarca o kriminalu in podkupovanju Dirty Money. Pri še boljšem vpogledu v travmatično zgodbo Britney Spears pa ji je pomagala urednica revije Rolling Stone, Jenny Eliscu. Britney sicer ni direktno sodelovala pri tem projektu, so pa uporabili nekaj tekstovnih in glasovnih sporočil, da bi lažje predstavili njeno zgodbo. Prav tako so v sklopu novih intervjujev vključili nekaj ‘ključnih oseb’.

Spodaj si lahko pogledate trailer za Britney Vs. Spears:

Drew Barrymore in Cameron Diaz navdušili z naravnim videzom

Foto: instagram/britneyspears