Nova kolekcija nakita Lencia Magic Tree: Čarobnost gozda

lencia magic tree

Srebrna kolekcija Lencia Magic Tree Zlatarne Celje je ustvarjena za ženske, ki kot obraz kolekcije – Ana Gros – ciljajo v višave, hkrati pa trdno stojijo na tleh. Ogrlica, prstan in uhani z motivom drevesnih listov so na voljo v srebrni ali pozlačeni različici.

Srebrna kolekcija Lencia Magic Forest je posvečena ženskam, ki v gozdu umirijo svoj um in se povežejo s svojo dušo. Njeni zeleni kamni se lesketajo kot gozdni listi, obsijani s soncem.

Raznolikost izbire

Pri kolekciji Lencia Magic Forest lahko izbirate med uhani v obliki gozdnega lista in uhani z obročkom in cirkoni, katerih posebnost je snemljiv obesek v obliki lista, s čimer vam uhani zagotavljajo dvojno izkušnjo. Če združite oba para, pa se raznolikost nošenja še dodatno poveča.

Magic Tree

Drevo s koreninami, ki rastejo navzdol, in krošnjo, ki se bohoti navzgor, povezuje zemljo in nebo. Srebrna kolekcija Lencia Magic Tree je ustvarjena za ženske, ki ciljajo v višave, hkrati pa trdno stojijo na tleh. Ogrlica, prstan in uhani z motivom drevesnih listov so na voljo v srebrni ali pozlačeni različici.

 

Foto: PR