Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša dvojna poletna številka L&Z

178

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 1. junija in je v prodaji do 15. julija.

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Za Nikolino Pišek je težko leto, tako, ki jo je popolnoma izmučilo, pred njo pa pot z vrsto ovir. A našla je moč za uresničitev ciljev in ugotovila, da ni vse tako brezupno, kot se je zdelo sprva.

 

#2 Lasje: Sveže poletne ideje

Slapovi valov, kite, preča na strani … To poletje bo zaznamovalo nekaj izstopajočih slogov. Preverite, kateri!

#3 Lepota: SPF slovar

Pri izbiri izdelkov za sončenje smo bili nekoč pozorni na stopnjo zaščitnega faktorja, nato pa smo se odločili še to, ali želimo dišati po kokosu ali malo bolj nevtralno. Z razvojem te veje lepotne industrije izdelki za sončenje postajajo vse bolj kompleksni, oznake na embalaži pa so se namnožile, tako da je danes potrebno sprejemati veliko več odločitev. Naj vam priskočimo na pomoč.

#4 Moda: Dolgo vroče poletje

Čeprav je naša trend napoved nastajala med eno izmed prvih poletnih neviht, smo bili z mislimi že na dopustu, na plaži. Se nam boste pridružili? Začnimo s kopalkami.

#5 Instant Style: Čarobnost cvetja

Cvetlični vzorec je tisti, ki nas spremlja vsako pomlad in poletje, zato ni nič drugače niti to sezono. Poiskali smo 10 modelov oblek, med katerimi boste zagotovo našli popolno zase.

 

#6 Pojdite ven in … migajte!

Ko termometer začne kazati višje temperature in ko narava oživi v vsej svoji barviti veličastnosti, je čas, da premaknemo našo rutino vadbe iz zaprtih prostorov na svež zrak. Nič se ne primerja s poživljajočim občutkom, ko sončni žarki obkrožajo vaše telo, medtem ko se znojite in krepite svoje mišice.

#7 Seneni nahod je tu

Kako ublažiti srbenje oči in izcedek iz nosu, ki jih povzroča alergija na cvetni prah? Pripravili smo vrsto nasvetov.

#8 Potovanja

Za vas smo našli nekaj najlepših plaž ob naših najljubših obalah, skupaj z nekaterimi zanimivimi kraji, ki so v bližini in ki jih lahko obiščemo za popolno izkušnjo. Da to poletje ne bomo le plavali in se sončili!

#9 Naj radovednost dela namesto vas

Vsi čutimo potrebo po pripadnosti ali tesni povezanosti z nekom. Inercija in predsodki pa nam pogosto onemogočajo sklepanje novih odnosov in napredovanje v nova poglavja življenja. Kaj nam je pri tem lahko v pomoč? Radovednost je zagotovo prvi odgovor na to vprašanje.

#10 Kaj vas bo resnično osrečilo

Mi poznamo odgovor! Pripravili smo kviz, v katerem označite odgovore, ki vam najbolj ustrezajo, nato pa preštejte simbole. Ugotovili boste, kateri majhni koraki bodo v vaše življenje prinesli več sreče.