Nova kuharska oddaja: Čokolada z Rachel Khoo

kuharska oddaja

Na kanalu 24Kitchen je sedaj vsak torek ob 13.00 na sporedu kuharska oddaja Čokolada z Rachel Khoo. Kdo obožuje njeno kuho, bo navdušen …

Mednarodna chefinja Rachel Khoo nam bo v slastni oddaji predstavila svet čokolade. Navdih bo jemala z vsega sveta in ustvarila izvirne, slastne jedi. To je kuharska oddaja, ki vas bo navdihnila.

Chefinja Rachel se je šolala v pariškem Le Cordon Bleu in navdihujejo jo najboljši izdelovalci čokolade v Evropi. V oddaji bomo spoznali tudi zgodovino čokolade in njene blagodejne vplive. V vsaki epizodi nam bo razkrila svoje recepte, ki bodo navdušili vsakogar. Vse od slastnih sladic, peciva in prekrasnih tort, pa do slanih poslastic. Pokazala nam bo, kako z najbolj priljubljeno sestavino na svetu na preprost način pripravimo spektakularne jedi.

Spoznali bomo tudi enkratne ljudi, ki skozi svojo strast do čokolade izumljajo nove kreacije in izboljšujejo čokolado, ki jo jemo. V oddaji nas čaka vse od preprostih lepljivih sladic do prefinjenih poslastic. Že ob sami omembi čokolade, si želimo še!

Rachel je pred kratkim izdala tudi istoimensko e-knjigo z naslovom Chocolate (Čokolada). V njej boste našli preko 30 slastnih receptov s kakavom. Naj vas ne zavede naslov, saj ne gre le za sladke jedi, temveč tudi slane. Vse te recepte pa bo predstavila tudi v TV oddaji.

E-knjiga je na voljo TUKAJ.

Foto: PR