Trenirke, adijo, prihajajo lahkotna krila!

krila

Topli dnevi so že tukaj in upamo, da tako tudi ostane. S prvim toplim soncem pa so se v naše misli prikradla krila. Lahkotno padajoča, z nežnimi vzorci, lepih barv …

Krilo je v omari vedno dobrodošlo, sploh takšno lepo padajoče, iz mehkih materialov. V zadnjem času so še vedno zelo modna plisirana krila ter tudi satenasta. Za pomlad pa je nujno imeti vsaj eno krilo s cvetličnim vzorcem. Pri cvetličnem vzorcu je dobro vedeti, da majhen cvetlični vzorec vizualno zmanjšuje postavo, večji vzorec pa jo optično razširi.

Dobra stran pri krilih je ta, da jih lahko nosimo na superge ali na elegantne čevlje s peto – izbira je povsem vaša. Še vedno jih lahko kombinirate s puloverji ali pa s preprosto belo majčko, s katero ne boste zgrešili. Lepo se jim bodo podali tudi enobarvni suknjiči, ki jim za piko na i lahko dodate še usnjen pas. Če pa še vedno želite, da je vaš stil bolj športen, lahko za zgornji del izberete športno mikico s kapuco.

In ja, končno smo udobne trenirke malce dali na stranski tir in posegli po ‘lepših’ modnih kosih. Zato, krila, pozdravljena! Komaj že čakamo pomlad.

 

Preberite si tudi članek Majhne torbe so ‘must have’ te pomladi.

 

Foto: Getty Images via Guliver, PR