Majhne torbe so ‘must have’ te pomladi

majhne torbe

Ženske naravnost uživamo, ko lahko izbiramo novo torbico. Saj veste, nikoli jih nimamo dovolj. Tokrat bomo podrobneje pogledali majhne torbe, ki so hit te pomladi.

Izbira nove torbice vsekakor spada med ‘sladke težave’. To govorimo zato, saj jih je na tržišču na voljo ogromno. So različnih oblik, barv in detajlov, da se je skoraj težko odločiti za tisto pravo. V tem članku se osredotočamo na majhne torbe, ki so še bolj priročne, saj jih lahko nosite čez ramena, s svojimi detajli pa bodo popestrile vsak outfit.

Izbira torbice

Pri izbiri vsekakor najprej pomislite, kako boste torbico kombinirali in kakšen je vaš stil. Če jo boste nosili skoraj vsak dan in je vaš stil bolj športno-eleganten, potem naj bo temu primerna tudi torba. Če se boste odločili za močnejšo barvo ali vzorec, prav tako pomislite, katere jakne in čevlje najpogosteje nosite, da se bo lepo skladala z njimi. Če pa si le želite posebne torbice, ki bo namenjena posebnim priložnostim, pa le pogumno in si dajte duška – nebo naj bo vaša meja.

Mi smo izbrali nekaj torb, ki se med seboj razlikujejo po obliki in barvi, zato se bo za vsak okus našlo nekaj. Poglejte v galeriji, kateri modeli so po našem mnenju hit prihajajoče pomladi. Naj bodo prvi toplejši dnevi še lepši z novo torbico, ki jo boste z veseljem kombinirali z vašimi najljubšimi oblačili.

 

 

Preberite tudi članek Kako pravilno izbrati športne superge.

 

Foto: PR