Modni navdih: ležernost in eleganca

modni navdih

Naš modni navdih je tokrat v povsem spomladanskih barvah – svetlo zeleni, bež in v cvetličnih vzorcih. Poglejmo, kakšni modni kosi nas čakajo …

Komaj že čakamo pomlad, da bomo lahko kombinirale stylinge z novimi modnimi dodatki. Nove modne kolekcije so usmerjene v trenutni življenjski slog, ki združuje nasprotja, kot sta ležernost in eleganca. V središču je nežno razkošje, ki ga dopolnjujejo detajli, izrazite barve in silhuete, ki izžarevajo ženstveno moč. V tej sezoni so kolekcije v izrazitih barvah, največji poudarek je na svetlo zeleni, ki prinaša občutek svežine in pomladi. Zelen kostim ali čipkasta obleka, krilo s cvetličnim potiskom ali kar zelen overall, so odlična izbira za popoln modni styling, ki kar kliče po pomladi.

modni navdih comma

Modni navdih

Modna znamka Comma ima v novi kolekciji točno takšno spomladansko barvno paleto. Lahkotno padajoče oblekice v cvetličnem vzorcu, čipkaste bluzice, mehke rutice s potiskom, suknjič in hlače v zelenem odtenku za tiste bolj pogumne … Zelene odtenke pa lahko dodate tudi z modnimi dodatki, kot so torbice. V galeriji si oglejte modne kose, s katerimi boste lahko popestrili svojo omaro.

 

Kolekcija bo na voljo v trgovinah Comma in v spletni trgovini od marca dalje.

 

Preberite tudi članek Majhne torbe so ‘must have’ te pomladi.

 

Foto: PR