Nova preobleka steklenice, pod katero se je podpisala grafična oblikovalka in ilustratorka Alja Horvat

alja horvat

V vinski kleti Puklavec Family Wines niso čakali na maj, ampak na julij, mesec, ko bodo na prodajnih policah po Sloveniji na steklenicah penine Art Edition Jeruzalem Ormož zacvetele ilustrirane rože, pod katere se je podpisala izjemna Alja Horvat. Po prvi, zelo prepoznavni in uspešni izdaji penine Art Edition, ki je nastala v času epidemije covida-19, gre tokrat za nadaljevanje v novi preobleki.

Muškatna penina je sveža in lahkotna, ravno pravšnja za poletje, ko si bomo privoščili čas zase in za prijatelje, vendar tokrat ne le ob dobrem kozarčku, ampak tudi ob izjemno lepi steklenici.

Cvetlično zgodbo je še aktualni vinar leta 2021 začel kaliti spomladi, Alja pa je bila tudi prva izbira, ki je sovpadla s konceptom ideje novega dizajna. Ko je vinska klet Alji predstavila idejo o sodelovanju, je bila takoj za, saj si je že nekaj časa želela sodelovati z znamko Jeruzalem Ormož, še posebej zato, ker je velika ljubiteljica vina sorte muškat ottonel. Za Aljo je bilo ustvarjanje na steklenico izredno navdihujoče, zlasti zato, ker so ravno rože njen prepoznavni motiv.

Vizija kleti je, da se ravno ta steklenica, Art Edition, spreminja vsaki dve leti in tako daje prostor mladim umetnikom, da skupaj ustvarjajo in preizkušajo malo drugačno platno – v tem primeru »sleeve« – za umetniško ustvarjanje.

Steklenica poleg rož nosi in sporoča še eno zgodbo, in sicer zgodbo ponovne uporabe. Ne le, da so rože na njej, temveč da naj bodo rože tudi v njej. Vinska klet priporoča, da se prazna steklenica uporabi kot vaza, svečnik ali vrč vode. Možnosti je neskončno, zato utrgajte svoj cvet ustvarjalnosti in si ustvarite svoj dekorativni šopek.

V spletni trgovini puklavecvina.si  lahko poleg penine naročite še bombažno torbo z enakim rožičastim potiskom, ki bo zagotovo nepogrešljiv modni dodatek za na morje, izlet ali pa v trgovino.

NAGRADNA IGRA

Mi pa vam podarjamo eno steklenico Art Edition Jeruzalem Ormož in bombažno torbo z enakim rožičastim potiskom.

Nagradno vprašanje: Za kakšno penino gre pri posebni izdaji Art Edition Jeruzalem Ormož?

Kaj morate storiti?
  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Instagram profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu ter da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v sredo, 20. julija 2022.

Povezava do nagradne igre na Instagramu:

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Foto: PR