Oriflame praznuje 25 let in vam podarja 25 čudovitih nagrad

oriflame

Oriflame letos praznuje 25 let delovanja v Sloveniji, zato vam v sodelovanju z njimi podarjamo 25 čudovitih nagrad. Kako sodelovati, preberite v nadaljevanju.

Kako sodelovati v Oriflame nagradni igri

1. Pošljite nam e-mail na lz@colorpress.si ali pismo na naslov Uredništvo L&Z, Pod hribom 55, 1000 Ljubljana s pripisom ‘Nagradna igra Oriflame’.

2. Odgovorite na nagradno vprašanje: Koliko let letos v Sloveniji praznuje Oriflame?

3. Izberite si nagrado, ki bi jo radi prejeli in jo napišite v e-mail ali v pismo.

4. Nagradna igra poteka od 30. septembra do 31. oktobra 2022. Nagrajenci bodo objavljeni v 172. številki revije L&Z.

Nakup revije ni pogoj za sodelovanje.

Srečno!

Izbirate lahko med naslednjimi nagradami:

5x Giordani Gold Good as Gold Woman parfumska voda

Parfumska voda linije Giordani Gold je razkošna dišava, ki izžareva drznost in sijaj. Njeno jedro sestavljata aromi maline in Ambroxa, ki se nežno prepleteta z lahkim Glow akordom. Ta svoje bistvo črpa iz kombinacije cveta pomarančevca in izvlečka žafrana. Dišava z zelo koncentriranim vonjem je navzven zapakirana v sodobno stekleničko z zlato ploščico in ikoničnim logotipom GG.

5 x Giordani Gold podlaga s serumom  

Posvetlitvena podlaga s serumom v trenutku zgladi kožo in podaljša obstojnost ličil. Poskrbi, da koža ni videti pusta in hrapava. Vsebuje hialuronsko kislino in prebiotični serum in njuna naloga je, da okrepita kožno pregrado in ustvarita navlaženo in gladko podlago za ličil – tako je koža videti sijoča in mladostna.

5 x Giordani Gold Divine paleta senčil  

Paleto senčil sestavlja 8 odtenkov v toplih zemeljskih barvah z bisernimi in svetlečimi zaključki. Bogato pigmentirani mat odtenki so strokovno izbrani za vsak ten kože. Paleta vsebuje Divine Care infuzijo, ki kožo nahrani, zaščiti in navlaži. Njena svilnata formula je zasnovana tako, da se zlahka zlije s kožo.

5 x NovAge ProCeuticals  serum z retinolom 

Serum z retinolom vsebuje aktivno raven 1,1 % inkapsuliranega retinola. Ta pripomore k zmanjšanju videza gub, izboljšanju teksture kože in obnavljanju zaloge vode v koži. Poleg tega spodbuja obnovo kožnih celic za bolj zdravo in mladostno kožo, kar je preizkušeno tako s strani dermatologov kot uporabnikov.

5 x Wellness by Oriflame Omega 3 kapsule

Omega 3 kapsule so prehransko dopolnilo z ribjim oljem, ki zagotavlja priročen dnevni vnos pomembnih omega 3 maščobnih kislin. Telesu priskrbi 250 mg EPA in DHA za delovanje srca, vida in možganov. Kapsule so potrjeno trajnostne s strani organizacije Friend of the Sea.

 

 

Foto: PR, Poike / Getty Images Plus via Getty Images