Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša oktobrska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 30. septembra naprej.

TOP TEME
#1 Njena zgodba: Jana Koteska

“Če si zadovoljen s svojim življenjem na splošno, to izžarevaš tudi navzven. Potrebna je disciplina, da se vedno znova opomnimo, da zmoremo!” pravi Jana Koteska, diplomirana notranja oblikovalka, manekenka in stilistka.

#2 Lepota: obrvi

Se sprašujete, v katero smer nas v zadnjem četrtletju 2022 vodijo trendi na področju obrvi? Pripravili smo seznam, da se boste lažje odločili, ali je čas za osvežitev vašega sloga.

#3 Prihodnost kozmetične embalaže je zelena

Kozmetični izdelki v bolj trajnostni embalaži? Še ne dolgo nazaj se je zdelo, da je to misija nemogoče, a zdaj počasi in vztrajno postaja resničnost. V tem članku boste izvedeli vse, kar morate vedeti o tej temi.

#4 Trendi ličenja jesen-zima 22/23

Od vedno aktualnega ‘smokey eyes’ načina senčenja oči do kristalov, bleščic in popolnega tena kože – štiri slovenske najbolj poznane umetnice ličenja smo prosili, naj nam razkrijejo letošnje trende.

#5 Moda: Eksplozivno

V prejšnji številki smo vam predstavili aktualne modne trende, tokrat pa vas bomo popeljali v palete divjih in vročih barvnih odtenkov.

#6 Superhrana: Bogati jesenski recepti

Spreminjajoča se narava v vsej svoji lepoti letnih časov je velika inspiracija za recepte Jasmine Pirnar Krope. Zaupala nam je različne recepte (za jabolčno pito, veganski kolač z jabolki in kostanji, zelenjavno juho za hladne dni …). In vsi so zares slastni!

#7 Antiageing za vaše telo

Poskusite odgovoriti na vprašanje: Ali negi kože obraza posvečate veliko več pozornosti kot koži telesa? Za vas imamo 8 enostavnih strategij za nego telesa, ki jih je vredno preizkusiti.

#8 Spremenite zgodbo ali kako pridobiti več samozavesti

Samozavest, samozaupanje in samopodoba sodijo v isti niz – niz občutkov o tem, da ste dobri do sebe in se počutite kot zmagovalec in ne kot poraženec. Kaj ovira doživljanje teh občutkov?

#9 Potovanja: Kraji s posebno močjo

Obiščite mesta, ki vas bodo napolnila z energijo in spremenila vaš pogled na potovanja.

#10 Dom: V barvi jesenskega listja

Vsi odtenki rumene in oranžne bodo prava izbira za jesensko preurejanje doma. V dom bodo vnesli toplino in občutek udobja.