Paris Hilton bo imela lastno kuharsko oddajo

Paris Hilton in kuhanje? Hmm … na prvo žogo nam je ta povezava malce čudna. Vendar je zvezdnica na Netflixu zares dobila lastno kuharsko oddajo, katere naslov je Cooking With Paris.

Dedinja lahko k svojemu seznamu talentov sedaj dopiše tudi kuhanje. Netflix je namreč z njo posnel kuharsko oddajo Cooking With Paris, katere premiera bo 4. avgusta, oddaja pa bo imela šest pol-urnih epizod. Celotna zamisel za oddajo se je porodila, ko je Paris Hilton lansko leto januarja na YouTube objavila istoimenski posnetek, na katerem je doma pripravljala lazanjo. Ta posnetek ima do danes že več kot 5 milijonov ogledov.

Seveda od oddaje na Netflixu ne moremo pričakovati gurmanskih presežkov, temveč bolj kuharske katastrofe, podobno kot na njenem posnetku na YouTube. Pri Netflixu pa so povedali, da bo šlo za kuharsko oddajo, ki bo ‘obrnjena na glavo’. Paris vsekakor ni kuharska mojstrica, niti ni za to izučena, bo pa s pomočjo svojih zvezdniških prijateljev preizkušala nove recepte in sestavine. Bomo videli, kaj nam bo oddaja prinesla – pričakujemo pravo komedijo v kuhinji.

cooking-with-paris

 

Foto: PR