Poletje naj bo posvečeno naravi in trajnosti

trajnosti

Podjetje dm pri delovanju usmerja želja po ohranitvi našega edinstvenega planeta. Ne le za nas, temveč tudi za naše otroke in prihodnje generacije. Zato je poletje v dm-u posvečeno naravi in trajnosti.

Stranke v poletnih mesecih spodbuja k iskanju navdiha v naravi in sprejemanju bolj trajnostnih nakupnih odločitev. Vabljeni, da odkrijte ponudbo okolju prijaznih izdelkov v dm prodajalnah in na dm.si ter se zavestno odločite za bolj trajnostno ravnanje.

V njihovem interesu je, da z okoljem ravnajo odgovorno in čim bolj skrbno. Kajti družba, v kateri živimo, je lahko trajnostna le, če nam jo uspe ponovno uskladiti z naravo. Tudi njihovim strankam želijo ponuditi možnost, da se zavestno odločijo za trajnostne izdelke. Tu se osredotočajo predvsem na dm znamke, toda tudi pri industrijskih strankah dajejo pri dm-u prednost varstvu okolja in trajnostnim poslovnim praksam.

Veliko strank se za nakup v dm-u odloči predvsem zaradi dm znamk. Toda marsikatera stranka ne ve, da dm znamke poleg odličnega razmerja med kakovostjo in ceno ter vrhunske kakovosti prepričajo tudi s svojim trajnostnim aspektom. Zato spoznajte izdelke serije nature, okoljsko nevtralne izdelke podznamke Pro Climate, izdelke iz kontrolirane ekološke pridelave dmBIO in certificirano naravno kozmetiko alverde NATURKOSMETIK.

Za vse, ki boste svoja jadra usmerili v smeri bolj trajnostnega življenja, so v dm-u pripravili tudi trajnostne nasvete in Zelene ideje, ki vam bodo v pomoč pri spremembi navad in vsakdanjih rutin. Najdete jih na dm.si.

 

Foto: PR