Pričelo se je snemanje 4. sezone serije Killing Eve

killing eve

Naša najljubša zlobnica in antiherojka je nazaj in ne bi mogli biti bolj navdušeni! Pričelo se je snemanje 4. sezone serije Killing Eve in tukaj je vse, kar vemo o novi sezoni …

Čudovita in zelo nadarjena igralka serije Killing Eve, Jodie Comer je potrdila, da se je snemanje četrte sezone že pričelo. Na podelitvi BAFTA nagrad je namreč povedala, da se prične snemati ‘jutri’ (v ponedeljek, 7. junija). Sandra Oh, ki igra detektivko Eve, pa je povedala: „Killing Eve je ena mojih najlepših izkušenj in komaj čakam, da se spet potopim v neverjeten um lika Eve.“

Kdaj bo premiera sezone?

Točen datum še ni bil določen, vendar je BBC America potrdil, da bo zagotovo v letu 2022. Prav tako pa se že ve, da bo ta sezona, ki bo imela 8 epizod, zadnja.

Kakšna bo igralska zasedba?

Jodie Comer in Sandra Oh bosta nadaljevali s svojima vlogama kot Villanelle in Eve. Fiona Shaw bo prav tako nadaljevala z vlogo Carolyn. Kar se tiče ostalih igralcev pa je trenutno stanje malce zmedeno. Na primer zelo ljub lik Constantin je bil v zadnji sezoni ubit. Najverjetneje je, da bo nova igralska zasedba dobila manjše vloge.

 

Kakšna bo zgodba?

Zaenkrat teh podatkov še ni, vsekakor pa bo šlo za adrenalinski ‘lov’ med Villanelle in Eve, kot smo ga navajeni do sedaj. Na koncu 3. sezone sta se razšli povsem prijateljsko – seveda pa vemo, da zagotovo to ne bo trajalo dolgo. Mi se novih epizod že zelo veselimo.

 

Foto: PR