Prijavite se in preizkusite novo znamko: dehidrirana koža z gubicami bo preteklost

dehidrirana koža

Dehidrirana koža, ki ji primanjkuje sijaja, je težava številnih žensk. Se tudi vi soočate z njo, pri tem pa nikakor ne najdete rutine, s katero bi vaši koži povrnili izgubljeno vlago, ki jo tako zelo potrebuje? Dobra novica je ta, da je na tržišče prišla nova kozmetična znamka Dermolab, ki ponuja celosten nabor izdelkov za nego kože. In sedaj ste lahko ravno ve tiste, ki jo boste med prvimi preizkusile. Kako? Berite dalje …

Kozmetična znamka Dermolab ponuja celosten nabor izdelkov, ki učinkovito in varno preprečujejo vsakodnevne znake staranja kože. Izdelki so bili razviti glede na prave potrebe kože v vsakem starostnem obdobju. V obilici poplav izdelkov na trgu, si pri znamki želijo, da lahko ženske samo z nekaj izdelki poskrbimo za pravilno nego kože in to v enostavnih in hitrih korakih. Kar je v tem hitrem tempu življenja zelo pomembno in priročno.

dermolab linije

Hialuronska kislina je ključ

Razvoj njihovih izdelkov je izhajal iz trditve, da dehidracija kože povzroča vidne znake staranja kože. Dehidrirana koža je krhka, manj prožna, se zlahka poškoduje in je bolj nagnjena h gubam. Tako je izjemno pomembno vzdrževati pravilno raven vlage v koži, da bi se s tem izognili nezaželenim znakom staranja.

Njihova glavna sestavina je hialuronska kislina in je z različno molekulsko maso ključni element vsakega Dermolab izdelka. Ta pripomore k temu, da je koža navlažena na več ravneh in tako poskrbi za pravi boj proti opaznim znakom staranja kože. Hialuronska kislina je namreč eden od glavnih elementov v vezivnem tkivu. Skupaj s kolagenom in elastinom skrbi za pravo mero navlaženosti, čvrstosti in odpornosti kože. Naravna koncentracija hialuronske kisline se s starostjo običajno zmanjšuje; koža postaja tanjša, kar povzroči nepravilnosti in gube. Hialuronska kislina tako igra pomembno vlogo pri zagotavljanju popolne stopnje vlažnosti kože v različnih plasteh kožnih tkiv.

hialuron

Zmanjša pojav gub

Edinstvena kemična struktura hialuronske kisline lahko vsebuje tudi do 20-krat večjo lastno molekulsko maso in tako pomaga vzdrževati raven vlage in prožnosti kože. Nižja kot je molekulska masa, globlje lahko sestavina prodre v kožo in zagotavlja globinsko hidratacijo ter ohranja raven vlaženja. Učinek je prisoten vse od zgornjih plasti kože, ki se nadaljuje v globlje plasti. Hialuronska kislina odlično absorbira vodo iz kože in nabrekne, tako lahko tudi vidno zmanjša pojav gub. Večja kot je molekulska masa, težje prodre v globino kože. S tem se tvori površinski film, ki preprečuje izhlapevanje in izgubo vlage s površja kože.

Izdelki, prilagojeni vaši starosti

Vsi Dermolab izdelki so bili strogo nadzorovani in testirani, da bi zagotovili učinkovitost in toleranco samih izdelkov. Testiranje je pokazalo vidne rezultate izboljšanja kože in varno uporabo izdelkov. Dermolab tako ponuja celostni nabor izdelkov za nego in čiščenje kože v skladu s potrebami kože glede na izbrano starost.

linije

Vlažilna linija (20-35 let) je posebej primerna za potrebe mlade kože. Skrbi za dnevno vlaženje, zaščito pred zunanjimi onesnaževalci in svež ter spočiti videz kože. Linija pomaga ohranjati najbolj vidne značilnosti mlade kože: elastičnost, čvrstost in gladkost.

Linija za učvrstitev kože (30-50 let) je formulirana za zrelejšo kožo, ki potrebuje dodatno hidratacijo, anti-wrinkle in lifting učinek. Linija pomaga učvrstiti kožo, vidno zmanjšuje prve gubice, kožo ohranja gladko, prožno in napeto. Dodan zaščitni faktor pa pomaga zmanjševati učinke staranja kože.

Linija proti staranju kože (40-60+ let) je posebej primerna za zrelejšo kožo. Zagotavlja hidratacijo globokih tkiv in preprečuje izgubo tonusa. Obnavlja čvrst in napet videz ter poskrbi za zdravo in sijočo kožo. Povečuje prožnost kože in se učinkovito bojuje proti vidnim znakom staranja kože. Dodana sta ji zaščita pred zunanjimi onesnaževalci in zaščitni faktor pred soncem.

Hialuronska kislina ni pomembna le za nego, ampak je pomemben korak tudi pri najpomembnejšemu negovalnemu koraku: čiščenju. Inovativna Dermolab čistilna linija ponuja tudi celotno linijo izdelkov, ki odstranjujejo vse sledi ličil in očistijo nečistoče, obenem pa so nežni in učinkovito skrbijo za ravnovesje kože.

dermolab

DAME, PRIJAVITE SE!

Lepota skozi vsa starostna obdobja

Na dm kozmetične poličke torej ekskluzivno prihaja nova negovalna kozmetična znamka Dermolab, ki s svojimi tremi linijami za nego kože, katerih glavna sestavina je hialuronska kislina, izpolni vse njene potrebe, ne glede na starost.

In ve, drage naše bralke, ste lahko med prvimi, ki boste novo kozmetično znamko preizkusile na lastni koži. Tako je, pozivamo vašo družino z ženskami na čelu. Ve ste tiste, ki boste lahko vsaka zase preizkusile linijo, ki vam ustreza glede na starost in o izkušnjah poročale nam in ostalim L&Z bralkam ter sledilkam.

Založili vas bomo z izdelki Dermolab, ki ustrezajo vaši starosti, prav tako pa vas čakajo še lepe nagrade.

Do 14. junija 2021 se lahko prijavite na tale e-mail: lz@colorpress.si. Izbrali bomo 3 družine žensk, ki bodo testirale izdelke Dermolab.

Ob prijavi napišite svoje podatke, starost ter enako tudi za ostale družinske članice, ki jih prijavljate. Če želite, lahko pripnete tudi vaše fotografije, ni pa to pogoj za sodelovanje.

 

Kozmetična znamka Dermolab je ekskluzivno na voljo v dm prodajalnah in v dm spletni trgovini.

Foto: PR