Razplesana “kraljevska” družina minulo soboto zavzela ljubljanski Citypark

ljubljanski Citypark

Znana hrvaška koreografa sta pripravila pravi spektakel! Včeraj je razplesana “kraljevska” družina zavzela ljubljanski Citypark.

Po plesnem spektaklu v Sarajevu, Beogradu in Zagrebu, se je karavana ustavila tudi v Ljubljani. Prihod nove revolucionarne kraljice vseh maskar essence Call me Queen z dramatičnim učinkom lažnih trepalnic, je znamka ličil essence pospremila na prav spektakularen način – s plesnim Flash Mob Dance dogodkom v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. V glavnih plesnih vlogah princa in princese sta nastopila znana hrvaška koreografa in zmagovalni par tamkajšnje oddaje Zvezde plešejo,  Paula Tonković in Marco Cuccurin, pridružilo pa se jima je kar 30 talentiranih plesalcev. Celotna zasedba, ki se je na lokacijo pripeljala v roza avtobusu, je nepričakovano presenetila obiskovalce ljubljanskega nakupovalnega središča, ki so se razveselili essence paketkov z novo “Call Me Queen” maskaro.

Za popoln kraljevski videz doma!

essence Call me Queen maskara je več kot le ličilo; je samozavest, moč in prefinjenost, ki se skriva v vsaki ženski. Ni dvoma, da nas essence, kot ena vodilnih lepotnih blagovnih znamk v Evropi, vedno znova preseneti s svojimi ustvarjalnimi aktivacijami in trendovskimi izdelki – essence namreč narekuje trende v lepotni industriji. Pripravi se, da zasedeš svoje mesto na prestolu z izdelki essence, pri čemer je essence Call me Queen maskara ključ, ki odpira vrata tega kraljevskega potovanja. Naj tvoj pogled pove zgodbo – zgodbo o kraljici, ki ve, kaj hoče, in kako to doseči.

Foto: PR