Sodelavci, ki vedo, kaj je najbolje za vas, so pravi prijatelji

pravi prijatelji

Ni pomembno, koliko prijateljev imate, pomembno je, koliko jih bo ob vas stalo v težavah. Nekateri delijo prijateljstvo na tri vrste prijateljev – prijatelji za sezono, prijatelji z razlogom in prijatelji za vse življenje – pravi prijatelji.

Pogosto se prijateljstva razvijejo tudi na delu in ta prijateljstva bi lahko delili na enake tri vrste prijateljev. Barcaffè je izvedel raziskavo, kjer so preučili, kako običajno prvič poskusite kavo Barcaffè Black’n’Easy, ki po pisarnah že kraljuje. Veste, kako? Po priporočilu sodelavcev. Vemo, da ljudje priporočamo le tisto, s čimer smo zares zadovoljni. Zato je pravi prijatelj sodelavec, ki ga prepoznate v naslednjih 4 točkah.

  1. Z vami slavijo dosežke

Neprijatelji postanejo negotovi, ko vam gre dobro. Ne praznujejo z vami ob dosežkih, ker vaš uspeh krepi njihov občutek neuspeha. Zato se obkrožite z ljudmi, ki vas dvignejo. Pravi prijatelji želijo, da zasijete.

  1. Poslušajo vas in podpirajo, ko ste v stiski

Dobri prijatelji vas ne zapustijo, ko je težko. Oglasijo se, ko preživljate težke čase. In poskusijo pomagati, kjerkoli lahko.

  1. Spodbujajo vas, da rastete in rastejo z vami

Najboljši prijatelji so tisti, ki vas motivirajo in navdihujejo, da še naprej rastete tako poslovno kot na osebni ravni. Pokličejo vas in opozarjajo, ko ne živite v skladu s svojimi vrednotami.

  1. Raje poglobljeno poslušajo in vam skuhajo kavo, kot da čakajo, da spregovorijo o sebi

Ko se ljudje v pogovoru nenehno osredotočajo nase, pomeni, da pogovor ne bo zares dober. Gre za tih način, da povedo, da vaša izkušnja ni tako pomembna kot njihova. Pravi prijatelji pa vas poglobljeno poslušajo in vas v pogovor vključujejo. Dajo vam prostor, ki ga potrebujete, da se počutite slišani in razumljeni. Pri kavi pa poskrbijo, da postrežejo le najboljšo. Barcaffè Black’n’Easy je prava turška kava, ki je pripravljena v minuti. Kava se lahko dozira na žličko – prelijete jo z vročo vodo, počakate minuto in že jo lahko postrežete vašemu najljubšemu sodelavcu.

Te vrste vzajemnosti omogočajo, da rastete skupaj, zato se obkrožite z ljudmi, ki vam dajejo veliko pozitivne energije in ne pozabite je vračati nazaj.

Skupaj z najljubšim sodelavcem odigrajte igro Barcaffè Black’n’Easy, ki jo najdete na tej povezavi: www.barcaffe.si in osvojite super nagrade.

O videoigrici Barcaffè Black’n’Easy

Barcaffè Black’n’Easy bo vsak teden podelil 40 nagrad – od tega 16 paketov kave. Preostale nagrade so popolno darilo za najljubšega sodelavca – nahrbtnik, prenosni zvočnik, brezžične slušalke ter pametna ura. Odigrajte igro in osvojite kavo zase in za svoje sodelavce!

Ob prijavi lahko navedete, kje delate. Če prejmete nagrado, ima podjetje, pri katerem ste zaposleni, možnost, da se obrne na klicni center Barcaffè in prejmete lahko paket Barcaffè Black’n’Easy ter s tem nadaljujete tradicijo, da se kavo Barcaffè pije po zaslugi prijateljev.

 

Pohitite, nagradna igra Barcaffè Black’n’Easy traja le do 11. decembra 2021!

barcaffe

Foto: Deagreez/ Getty Images Plus via Getty Images, PR