Sveža kolekcija obutve in torbic za pomlad/poletje 2022

kolekcijo modne obutve in torbic

V čudovitem ambientu bistroja Linda, ki v mestnem središču Ljubljane navdušuje s prefinjeno estetiko, je Deichmann predstavil svežo kolekcijo modne obutve in torbic za pomlad in poletje 2022.

Deichmann Slovenija, ki letos praznuje 15 let, je trende oživel v sodelovanju z modno ikono in stilistko Tjašo Kokalj Jerala, pevko in stilsko kameleonko Niko Krmec ter manekenko in modno navdušenko Niko Kar, ki so ustvarile čudovite foto kreacije s svojim edinstvenim stilom. V navdihu letošnjega slogana kolekcije #Zate so na modni reviji top modeli obutve in trendi dodatkov zaživeli na nogah povsem vsakdanjih obrazov in še neizkušenih modelov, ki so jih predstavili na sebi lasten način ter pokazali svoj značaj.

Deichmann trendi #Zate v pomladni kolekciji

Pomladno-poletna kolekcija Deichmann skriva v sebi številne modele, od tistih bolj udobnih za skoke v naravo do pravih trendi prvencev, ki jih bomo občudovali ob prehodu v toplejše dni.

»V pomladno-poletni kolekciji Deichmann je spet na voljo bogata izbira trendovskih čevljev, ki prinašajo dobro razpoloženje. Superge v sveži beli barvi ostajajo ne glede na letni čas vedno v trendu. Tesno za petami jim sledijo loaferke, ki s svojim robustnim stilom učinkujejo tako ležerno kot tudi elegantno in urejeno. Za vroče dni je na voljo veliko sandalov brez pete, ekstravagantnih pohodnih sandalov in »combat« sandalov z robustnim profiliranim podplatom ter debelejšim podplatom, pa tudi udobnih in elegantnih natikačev. Ženstveni sandali s peto v živih barvah pa prinašajo glamur v poletnem stilu. Nežni odtenki sorbeta, kot je nežna rožnata ali barva sivke, ter baby modra ali olivno zelena v klasičnih barvnih odtenkih pa poleg poletne bele, žlahtne konjak rjave in črne barve poskrbijo za dodatne poudarke,« je glavne adute kolekcije razkrila Urška Tomašević, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.

 

Foto: PR