The Royal Affair: svojim lasem privoščite kraljevsko nego las

Predstavljamo vam novo slovensko znamko The Royal Affair. Znamka bo s svojimi izdelki poskrbela za kraljevsko nego las, ki si jo zasluži prav vsaka od nas.

V kolekciji boste našli …

Prvi trije izdelki znamke The Royal Affair so hranilni šampon, ki nežno in učinkovito hidrira, regenerira in krepi lase. NJegova bogata in hranljiva tekstura je narejena iz nežne, visoko učinkovite formule. Vlažilni balzam nahrani suhe in poškodovane. Rezultat pa so mehki, gladki in sijoči lasje. Kraljica njihove kolekcije pa je obnovitvena maska, ki lase krepi, hidrira in revitalizira. Globinska maska za suhe in poškodovane lase je bogata z izvlečkom kane ter arganovim oljem. Poskrbela bo za zdravljenje razcepljenih konic in suhih pramenov. Obogatena je s hidroliziranim keratinom in tako zagotavlja dodatno vlago. Lasje so ob redni uporabi manj lomljivi, sijoči in tudi bolj zdravi.

the royal affair

Le najboljše surovine in sestavine

Pri znamki so v največji meri usmerjeni v izdelavo ‘clean’ izdelkov. To pomeni, da v njih ne boste našli penilcev SLS/SLES, mineralnih olj, parabenov ter težkih kemikalij. In nenazadnje izdelki niso testirani na živalih. Izbirali so le najboljše surovine in aktivne sestavine. Osnovna sestavina kolekcije je kana, ki s skrbno izbrano mešanico drugih bogatih sestavin tvori edinstveno izkušnjo.

Izdelki imajo pH 5,5

Vsi trije izdelki The Royal Affair imajo pH 5,5. To je optimalna raven pH, ki pomaga zaščititi vaše lase pred bakterijami in glivicami tako, da zapre povrhnjico las. To pa pomaga pri zadrževanju vlage in naravnih olj v laseh.

Skrb za naš planet

Zaveza pri ustvarjanju znamke The Royal Affair je tudi skrb za naš planet. Skrb za naš skupni dom, torej planet Zemlja. To v teh časih ni več izbira, to je edina izbira. Pri znamki so odkrili čisto nov inovativen pristop k plastični embalaži, ki je v celoti reciklabilna. In kar je najbolje – pri izdelavi le-te so porabili do 30 % manj materiala za tubo in do 60 % manj materiala za pokrovček. Končni izdelek je tako elegantna embalaža, ki izstopa tako po videzu kot po strukturi.

The Royal Affair: For the Queen in All of Us. Because your Crown deserves nothing less.

Kolekcija The Royal Affair je v celoti zasnovana v Sloveniji. Več si oglejte na spletni strani www.theroyalaffair.eu.

Foto: PR