Ujemi neskončen občutek poletja s Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik

Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik

Vsi si želimo, da bi sproščen in zapeljiv občutek poletnih počitnic trajal večno … ali pa vsaj čim dlje! Zdaj je s Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik to končno mogoče …

V sodelovanju z najbolj znano regionalno influencerko ELLO DVORNIK Catrice predstavlja Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik.

Ob spominu na najlepše peščene plaže Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik vsebuje znane izdelke Holiday Skin Bronze & Glow paleto, Plump It Up Lip Booster sijaj za ustnice v neustavljivem oranžnem odtenku Fake It Till You Make It in kot DARILO svilen šal.

Za posončen videz obraza

Eden izmed najbolj priljubljenih, lepotnih izdelkov skozi vse leto je zagotovo bronzer. Obrazu bo dal posončen videz, globino ali dimenzije, porjavelost kože in vsekakor glamurozen sijaj. Catrice Holiday Skin Bronze & Glow paleta ustvari zagorelo polt z le nekaj potezami čopiča. Zahvaljujoč lahki, mehki teksturi z visoko pigmentacijo sta odtenka bronzerja in osvetljevalca zelo enostavna za nanos in zabrisanje. Videti ste, kot da ste se vrnili s celoletnega dopusta.

Polnejše ustnice in visok sijaj

Catrice Plump It Up Lip Booster v oranžnem odtenku Fake It Till You Make It je obvezen izdelek te sezone. Oranžni sijaj za ustnice bo osvežil polt in poskrbel za polne ustnice z visokim sijajem. Nelepljiva, lahka tekstura, ki je obogatena z mentolom, vitaminom E in jojobinim oljem, je prijetna na ustnicah ter ima ščemečeč in hladilni učinek. Debela, mehka konica aplikatorja omogoča enostavno in gladko nanašanje.

Poleg prijetnega občutka na koži, svilen šal poskrbi tudi za prefinjen in šik detajl v naših modnih kombinacijah. Šal lahko oblikujete na nešteto načinov: kot naglavni trak, šal, zapestnico, trak za torbo, top ali pas.

 

Catrice HOLIDAY UP BOX x Ella Dvornik od sredine septembra poiščite na prodajnih mestih dm drogerij.

 

Foto: PR