Vodoodporna maskara, ki bo trepalnicam podarila volumen, obenem pa se zares preprosto odstrani

maskara

Se tudi vi v večini primerov izogibate nakupu vodoodpornih maskar, saj se težje odstranijo? To se lahko sedaj spremeni, saj se je na tržišču pojavila maskara, ki je vodoodporna, kljub temu pa se jo povsem preprosto odstrani.

IDUN MINERALS predstavlja novo maskaro MAGNA WATER MAGIC, ki je resnično nekaj posebnega. Vodoodporna, vendar se enostavno odstrani samo z vodo.

Maskara je 100 % veganska, dermatološko testirana ter izdelana iz skrbno izbranih, negovalnih in izredno prečiščenih sestavin. Karnauba vosek, minerali in hidrolizirano olje sončničnih semen negujejo trepalnice od korenin navzven. Maskara ustvari prijeten naraven volumen, omogoča večkratni nanos in s tem večanje volumna trepalnic.

Nad njo boste navdušene vse, ki ste se do sedaj izogibale vodoodpornim maskaram, zaradi izredno neprijetnega odstranjevanja. Presenetila vas bo magična formula, ki jo odstranite enostavno, brez nepotrebnega drgnjenja, brez odstranjevalca ličil – samo z uporabo večje količine vode. Njeno uporabo priporočamo tudi na krhkih trepalnicah in občutljivih očeh.

NAGRADNA IGRA

Podarjamo 3 maskare IDUN MINERALS Magna Water Magic.

Nagradno vprašanje: Kako se odstrani vodoodporna maskara IDUN MINERALS Magna Water Magic?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Instagram profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v petek, 4. februarja 2022.

Povezava do nagradne igre:

 

Foto: PR