Vražja zabava se vrača v štajersko prestolnico: Curaprox dan z Dunking Devils

V srce mesta Maribor se to soboto, 9. septembra 2023, na Trg Leona Štuklja vrača Vražja zabava. Zabavno-izobraževalni dan, ki bo poskrbel za zdrave in lepe nasmehe na drugačen način. Curaprox je svoje moči ponovno združil s svetovno znanimi Dunking Devilsi, v svojo družbo pa povabil še plesalce plesne šole Pingi, animacijsko skupino za najmlajše Arbadakarba, priljubljenega raperja Leopolda I. in akademskega glasbenika Vida Turico. To pa še ni vse! Trgu Leona Štuklja se bo zagotovo smejalo ves dan, saj bodo zato poskrbele številne delavnice in aktivnosti, zaradi katerih na vražjo zabavo preprosto morate priti!

Vražja zabava je namenjena prav vsem, aktivnosti pa bodo na Trgu Leona Štuklja potekale ves dan. Kaj vse vas bo v soboto, 9. septembra med 10. in 19. uro čakalo na vražjem dogajanju s Curaproxom?

ŠČETKALNICA: delavnica za zdrave dlesni in čiste zobe, na kateri vas zobozdravniki in ustni higieniki naučijo, kakšne pripomočke za ustno higieno potrebujete in kako ščetkati. Mislite, da znate ščetkati? Mi smo prepričani, da vas lahko naučimo kakšnega novega trika, s katerim boste korak bližje, da ohranite svoje zobe za vse življenje.

CURAPROX IGRALNICA Z DRUŽABNO IGRO BRUSH HOUR: Zakaj ne bi vsega, kar je potrebno vedeti o zdravju zob in dlesni izvedeli skozi igro? Koliko časa je potrebno ščetkati zobe? Kdo je parodontolog? Zakaj je sladkor bolj škodljiv za zobe kot solata? S pravilnimi odgovori očistite zobe na igralni plošči in si morda prislužite kakšno nagrado.

ZAVRTITE KOLO SREČE ZA ZDRAVE NASMEHE: Je sreča na vaši strani ali je bo več prihodnjič? Ne skrbite, v vrsto se lahko postavite večkrat, ko zadenete nagrado, pa srečo prepustite tudi drugim. Nagrade naj ostanejo presenečenje, zagotovo pa vam narišejo nasmeh na obraz.

CURAPROX INFORMATIVNE IN PRODAJNA STOJNICA: Kaj boste lahko našli na Curaproxovi prodajni stojnici? Vaše najljubše posebne izdaje zobnih ščetk za mlade in mlade po srcu bodo v soboto na voljo po posebni Vražji ceni. Samo do razprodaje zalog na dogodku.

To pa še ni vse! Na informativni stojnici Perio plus se boste lahko naučili, kakšno ustno vodo uporabljati, kadar so v ustih težave. Če nosite fiksni ortodontski aparat, se nujno oglasite na stojnici Ortho. Na stojnici kids & baby boste izvedeli, kakšna je pravilna nega zob pri otrocih in zakaj so dude Curaprox tako posebne, edinstvene. Tudi prvi zobek zahteva prvo zobno ščetko. Preverite, kakšna naj bo, da bo otrokova prva izkušnja ščetkanja prijetna. Tako kot raste otrok, raste z njim tudi ščetka. Kdaj manjšo zamenjati z večjo in kakšna naj bo ščetka, ne glede na njeno velikost. Prav tako ne bo manjkalo informacij o zobnih ščetkah in pastah za odrasle.

PRAVA ZOBNA POP-UP ORDINACIJA, KAR SREDI MESTA: Če ste že izbrali svojo najljubšo zobno ščetko in pasto, ne zamudite obiska pop-up zobne ordinacije. Zobje namreč ne bodo popolnoma čisti, če v vsakodnevno ustno higieno ne boste vključili medzobnih ščetk. V pop-up ordinaciji vas čaka zobozdravnica, ampak brez skrbi, nič ne bo bolelo. Zobozdravnica vas bo naučila, kakšne medzobne ščetke izbrati in kako jih uporabljati.

MASKOTI LILI IN LUKA: Na dogodku nujno za rokav pocukajte maskoti Lili in Luka! Po trgu se bosta sprehajala z veliko zobno ščetko v roki, imela pa bosta tudi nagradne kartončke. Zberite vse 4 žige na različnih točkah prizorišča, izpolnite svoje podatke in nagradni kartonček oddajte na informativni stojnici pri odru. Da boste vse točke lažje našli je na nagradnem kartončku tudi zemljevid prizorišča.

ARBADAKARBA: napihljivi poligon za najmlajše, poslikave obrazov, klovn na hoduljah, modeliranje balonov, žonglerska delavnica in še kakšna vragolija, ki bo navdušila najmlajše in s tem tudi njihove starše.

NASTOPA DUNKING DEVILS: Kdo še ni slišal za svetovno prepoznavne Dunking Devilse? Curaprox jih je zdaj že drugič pripeljal v Maribor. Akrobatska skupina, ki navdušuje s svojimi skoki in vragolijami na košarkarskem košu, bo zagotovo poskrbela, da bo komu zastal dih. Ne zamudite jih ob 12. in 16. uri.

PLESNA ŠOLA PINGI: Gibanje, dobra volja in pozitivna energija. Pingi že 35 let pripoveduje zgodbe skozi ples. V soboto jih bodo povedali kar 6. Prve tri bodo na sporedu ob 11.30 in druge ob 15.30. Zagotovo vas ne pustijo ravnodušne.

LEOPOLD I.: je samosvoj trubadur iz Gornje Radgone, ki poskuša v besedilih na preprost način obdelati kompleksne družbene teme. Z glasbo, ki je atmosferično raznolika in ritmično pestra, ruši stereotipne predsodke o rapu. Rapali in plesali bomo od 17ih naprej.

PREPUSTITE SE VRAŽJI ZABAVI IN POSKRBITE ZA ZDRAVE NASMEHE!

Prepričani smo, da vas bo Vražja zabava navdušila, zato se nam pridružite v soboto, 9. septembra 2023, med 10. in 19. uro na Trgu Leona Štuklja.

 

 

Foto: PR