Vrhunski vizažistki razkrivata: Takšen bo vaš popoln make-up v samo 4 korakih!

Popoln make-up v štirih korakih s profesionalnima vizažistkama Tino Fabjan in Jasno Oklešen.

Ličenje je lahko za nekatere ženske pravi izziv, za druge pa je to čista zabava z veliko mero kreativnosti. Pogovarjali smo se s profesionalnima vizažistkama Tino Fabjan in Jasno Oklešen, ki sta navdušeni uporabnici Max Factorjevih ličil, ki jih vsakodnevno uporabljata na svojem obrazu ter tudi pri svojem delu. Tokrat vam bosta razkrili nekaj trikov ličenja z odličnimi nasveti, kako doseči popoln videz z uporabo nove kolekcije Max Factor ličil, ki vključuje Miracle Pure Serum, Miracle Pure Blush in Max Factor maskaro Masterpiece Lash WAW.

Začnite z dobrim temeljem

Nanesite Max Factor Miracle Pure Serum, ki bo vašo kožo navlažil in obnovil njeno naravno sijajnost. Predhodno vsekakor uporabite svoj negovalni ritual, serum je le dodatek in pika na i.

Trije revolucionarni izdelki

Max Factor Miracle Pure Serum, Miracle Pure Liquid Foundation in Miracle Pure Blush so zaradi njihove lahke in negovalne formule primerni za vsakodnevno uporabo. Serum in tekoči puder vsebujeta hialuronsko kislino, ki pomaga navlažiti kožo in zmanjšati videz drobnih gubic. Poleg tega imajo vsi izdelki tudi ZF 20, kar je še posebej pomembno pri vsakodnevni uporabi, saj ščiti kožo pred UV žarki.

Kako hitro do popolnega videza

Vizažistka Tina Fabjan in Jasna Oklešen prisegata na dobro podlago ter osnovo pred nanosom ličil. Izbrali sta 3 korake in 3 najbolj priljubljena ličila, ki jih mora vsaka ženska imeti v svoji torbici. Najprej uporabite tekočo podlago Miracle Pure Skin-improving, ki bo poenotila vašo barvo polti ter prekrila drobne nepravilnosti. Podlaga bo ustvarila zelo naraven videz, brez da bi dodatno poudarila gubice. Klinično dokazana formula zagotavlja 24-urno vlaženje, ki bo v trenutku izboljšala čvrstost kože.

Nato sledi Max Factor Miracle Pure Blush, ki vam bo podaril naraven in svež videz. Uporabite čopič, s katerim boste zagotovili enakomerno nanašanje. Kremno rdečilo vsebuje hialuronsko kislino, ki koži podari celodnevni sijaj.

“Da bi vaše oči še bolj izstopale, uporabite senčilo za veke v odtenku, ki ustreza vašim očem ter je primerno vaši koži, da bo vaš videz naraven,” priporoča Jasna Oklešen. Tina Fabjan prisega na novo Max Factor maskaro Masterpiece 2 in 1 Lash WOW, ki bo vašim trepalnicam dala volumen in dolžino. Maskara bo ločila in podaljšala vaše trepalnice, jih povzdignila ter dodala popoln volumen. Za še bolj dramatičen in »vau« videz, pa uporabite dva sloja maskare, predlaga Tina.

Tako Tina kot Jasna, ki sta profesionalni vizažistki, razkrivata: Ličenje je umetnost, ki ga lahko vsaka ženska obvlada s pravimi triki in pravimi izdelki.

 

Foto: PR