Xiaomi predstavlja serijo Redmi Note 12, ki uporabnike navdušuje z izjemno fotografijo

Redmi Note 12

Serija Redmi Note 12 še naprej vgrajuje funkcije najboljših telefonov v naprave višjega srednjega razreda, obenem pa na novo definira fotografijo in splošno uporabniško izkušnjo.

Xiaomi je predstavil težko pričakovano serijo Redmi Note 12. Priljubljena linija vključuje štiri izvrstne naprave: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12.

Serija Redmi Note 12, slednja gradi na neverjetnem uspehu serije Redmi Note 11, ponovno prinaša odlične izboljšave tistih funkcij, ki so za njene oboževalce najpomembnejše. Te nadgradnje vključujejo sistem kamer, življenjsko dobo baterije, hitrost polnjenja in uporabniku prijazen dizajn, vse to po izvrstni ceni. Z globalno predstavitvijo serije Redmi Note 12 Xiaomi ponovno dokazuje svojo zavezanost omogočiti dostop do vrhunskih funkcij pametnega telefona ljudem po vsem svetu. Predstavljena je bila tudi Redmi Watch 3, elegantna nova pametna ura s svetlim in jasnim zaslonom, različnimi športnimi in zdravstvenimi funkcijami ter natančno večsistemsko povezavo GPS.

Izjemne funkcije pod sloganom »Live vivid!«

Glavni zvezdnik serije Redmi Note 12 je Redmi Note 12 Pro+ 5G1 z zmogljivim sistemom trojnih kamer. Z vrhunsko glavno kamero z 200 milijoni slikovnih pik z OIS, ultraširoko kamero in makro kamero želi ta vrhunska naprava na novo opredeliti fotografijo za segment pametnih telefonov višjega srednjega razreda. Redmi Note 12 Pro 5G nudi tudi odlično fotografsko izkušnjo, saj ima veliko, zmogljivo tipalo IMX766 z OIS ter ultraširoko in makro kamero za impresivne posnetke tudi pri šibki svetlobi. Z zmogljivimi algoritmi programske opreme AI, povečano hitrostjo obdelave slik in drugimi uporabnimi funkcijami pripomočkov dodatno dopolnjuje celotno izkušnjo uporabe kamere.

Redmi Note 12 Pro

Tako Redmi Note 12 Pro+ 5G kot Redmi Note 12 Pro 5G bosta uporabnike navdušila s svojima izjemno svetlima in živima 120 Hz Flow AMOLED zaslonoma, ki podpirata Dolby Vision in Dolby Atmos. Skupaj s prilagodljivimi materiali P-OLED, ki omogočajo tanjše okvirje, obe napravi nudita vrhunsko in poglobljeno vizualno izkušnjo.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Oba pametna telefona sta opremljena z vrhunskimi hitrostmi polnjenja, s 120 W HyperCharge2 na Redmi Note 12 Pro+ 5G in 67 W hitrim polnjenjem na Redmi Note 12 Pro 5G, ter 5.000 mAh baterijo za podaljšano dnevno uporabo tudi pri veliki obdelavi vsebine. Gladko in zanesljivo delovanje 5G je zagotovljeno z zmogljivim naborom čipov MediaTek Dimensity 1080.

Cene in dostopnost

Cena Redmi Note 12 Pro+ 5G bo dostopen v dveh spominskih verzijah, (8 + 256 GB) po ceni od 519 € v sledečih dveh barvah: Midnight črni in Sky modri.

Redmi Note 12 Pro 5G bo na voljo v  spominski različici (6 + 128 GB) po ceni od 399 € v sledečih treh barvah: Midnight črni, Polar beli in Sky modri.

 Od 11. do 14. 4. bo mobilni telefon možno kupiti po znižani ceni od 329 eur.

Izkusite popolno delovanje v vsakem trenutku

Vsak telefon te serije presega pričakovanja znotraj svojega cenovnega razreda. Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12 nudita zares impresivno zmogljivost in izboljšano zabavo. Z izjemno gladkimi zasloni AMOLED s frekvenco 120 Hz uporabnikom nudita osupljivo kakovost slike z natančnimi barvami. Poganja ju najnovejša mobilna platforma Snapdragon 4 Gen 1 oziroma Snapdragon 685, zato je delovanje gladko in brezhibno ter omogoča enostavno večopravilnost z izboljšano energetsko učinkovitostjo.

Redmi Note 12 5G je namenjen uporabnikom, ki želijo izkusiti vse prednosti modela 5G po dostopni ceni. Tako Redmi Note 12 5G kot Redmi Note 12 imata 33 W hitro polnjenje in 5.000 mAh zmogljivo baterijo, kar pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo več aplikacij in posnamejo več fotografij brez skrbi glede napolnjenosti. Če k temu dodamo solidno trojno kamero z umetno inteligenco, osupljivo funkcijo nočnega načina ter množico uporabnih zabavnih funkcij in filtrov, obe napravi po super ceni nudita zmogljivost kamere, ki je bila nekoč rezervirana za paradne konje.

Cene in dostopnost

Cena Redmi Note 12 5G (4 + 128 GB) se začne pri 299 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Forest zeleni in Ice modri.

Redmi Note 12 (4 + 128 GB) se začne pri 249 € in bo na voljo v treh barvah: Onyx sivi, Mint zeleni in Ice modri.

POSEBNA PONUDBA (od 11. do 14. aprila)

Posebna ponudba bo potekala od 11. do 14. aprila za naslednji napravi:

Redmi Note 12 Pro 5G (6 + 128 GB) s 70 € popusta (namesto 399 € bo 329 €).

Redmi Note 12 (4 + 128 GB) s 50 € popusta (namesto 249 € bo 199 €).

Ponudbo najdete TUKAJ.

 

Z Redmi Watch 3 izrazite svoj pravi jaz

S kristalno čistim 1,75-palčnim zaslonom AMOLED je bila ura Redmi Watch 3 zasnovana tako, da zagotavlja dobro berljivost tudi pri močni sončni svetlobi. Okvir te naprave je izdelan s kovinsko obdelavo v visokem sijaju z uporabo tehnologije NCVM, kar zagotavlja vrhunski videz in občutek v dveh klasičnih barvnih različicah, črni in slonokoščeni. Poleg tega sta na voljo dva pasova posebne izdaje in več kot 200 vgrajenih številčnic ure, ki ustrezajo vašemu individualnemu modnemu okusu in stilu.5

Opremljena z vgrajenim GPS-om in 5ATM _x0005_ vodoodpornostjo6 podpira pet glavnih satelitskih sistemov za določanje položaja in 121 športnih načinov, vključno s šestimi samodejno prepoznanimi športnimi načini, merjenjem kisika v krvi, srčnim utripom, zaznavanjem spanja in drugimi funkcijami za spremljanje zdravja. Z zanesljivo življenjsko dobo baterije do 12 dni pri običajni uporabi7 Redmi Watch 3 zagotavlja stabilno in učinkovito delovanje. Ima tudi HD-zvočnik in mikrofon za odpravljanje šumov za čiste telefonske klice prek Bluetooth.

Redmi Watch 3 bo na voljo za 99 € prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov med koncem aprila in sredino maja.

 

Več na mi-store.si

Foto: PR