Z lahkoto do ravnih in sijočih las

sijočih las

Tudi vi obožujete ravne lase? Ustvarite jih lahko s pomočjo ravnalnika za lase, ki bo poskrbel, da bodo tudi sijoči. Preverite, kako z lahkoto do ravnih in sijočih las.

Pred kratkim smo pisali o veliki vrnitvi trenda 90. let – vračajo se namreč zglajeni lasje, kot jih je nosila Jennifer Lopez in jih nosi tudi sedaj. (Frizerji pravijo, da se vračajo zglajeni lasje, ki smo jih nosili v 90. letih)

Z lahkoto do ravnih in sijočih las

Z lahkoto ustvarite sijoče, ravne lase ali sproščene kodre s plaže z Remington Mineral Glow ravnalnikom za lase v barvi španskega bezga in pastelno modri senčeni barvi. Zahvaljujoč napredni keramični prevleki, prepojeni s štirimi naravnimi minerali, kot so kremen, turmalin, opal in mesečev kamen, lahko vedno uživate v lepih in gladkih laseh. Z devetimi temperaturnimi nastavitvami do 230°C prilagodite temperaturo vrsti vaših las. Če pa potrebujete malce dodatne vročine, ima ravnalnik las vgrajen gumb za dodatno ojačitev temperature. Zadnja stvar, s katero se želite obremenjevati, je, ali ste pustili ravnalnik las prižgan. Zdaj vam ne bo treba skrbeti, saj ima ravnalnik las avtomatski varnostni izklop po 60-ih minutah.

las

NAGRADNA IGRA

V sodelovanju s podjetjem MERKUR vam podarjamo ravnalnik las Remington Mineral Glow S5408.

Nagradno vprašanje: Katere naravne minerale vsebuje ravnalnik Remington Mineral Glow S5408?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Instagram profilu, zraven pa označite tudi 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko tudi delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v ponedeljek, 10. januarja 2022.

Povezava do nagradne igre:

 

Foto: Sofia Shuravets / Getty Images Plus via Getty Images, PR