Z novo kolekcijo nakita poletite na krilih ljubezni

Zlatarna Celje pred valentinovim navdušuje z novo kolekcijo nakita, ki so jo poimenovali Phantasy Butterfly.

Nova zlata kolekcija Phantasy Butterfly je na voljo v rumenem zlatu in s kubičnimi cirkoni v barvi šampanjca ali v rožnatem zlatu s kubičnimi cirkoni v barvi rožnatega morganita. Kolekcijo iz dveh prstanov, ogrlice in uhanov odlikujejo kubični cirkoni v markiznem brusu, vkovani ročno v vsak kos. Premišljeno oblikovanimi kosi omogočajo kombiniranje in nošenje na več načinov. Prstana sta za udobno nošenje oblikovana ergonomsko, izbirate pa lahko med različico, ki prikazuje metulja z razprtimi krili, ali takšno, ki ga prikazuje od strani.

kolekcijo nakita

 

Od gosenice do metulja

Snovanje vsake nove kolekcije Zlatarne Celje je kot metuljev življenjski cikel. Kot gosenica se najprej prepustimo domišljiji, nato se kot v kokonu poglobimo v študije in načrtovanje ter nazadnje vsak kos z ročnim delom naših zlatarskih mojstrov preobrazimo v njihovo končno podobo. Kolekcija Phantasy Butterfly je ustvarjena za ženske, ki se v nenehnem preporodu svojega stila – in samih sebe – počutijo svobodne kot metulji.

Ljubezen je kot metulj, saj nam odpre srce in nas preobrazi v najlepšo različico samega sebe. Novo zlato kolekcijo Phantasy Butterfly krasi metulj, simbol ljubezni, pomladi, lahkotnosti bivanja – in valentinovega.

Ob vsakem nakupu od 1. 2. 2022 do razprodaje pa vam bodo v Zlatarni Celje podarili tudi voščilnico v obliki metulja, da boste lahko vanjo zapisali ime ljubljene osebe. Metulja lahko kot pentljo prilepite tudi na embalažo ali darilno vrečko.

Več na zlatarnacelje.com

Foto: Zlatarna Celje