Kremna senčila v stiku so tako preprosta za uporabo

kremna senčila

Morda se na prvi pogled zdi, da so kremna senčila zapletena za nanos, vendar temu ni tako. Prav nasprotno, z njimi si boste zjutraj, ko se vam najbolj mudili, zelo hitro in preprosto naličili oči.

Obstaja nekaj ličil, ki jih uporabimo vsako jutro: korektor, tekoča podlaga, puder v prahu, barvica ali senčilo za obrvi, maskara, bronzer in rdečilo za lica. Najverjetneje uporabljate tudi razna senčila in barvico ali črtalo za veke. Da pa bi si olajšali ličenje oči, so tukaj priročna kremna senčila v stiku. Z njimi boste ustvarili lep vsakodnevni make-up. In kar je najbolje? Ne rabite biti umetnik ličenja, saj so tako preprosta za uporabo in nanos. Nanesete jih direktno na veke in s prsti zabrišete linije. Kremna senčila vam lahko služijo tudi kot osnova za nanos senčil v prahu, saj bodo le-ta dolgo obstojna, prav tako pa bolj pigmentirana.

Edina težava, ki lahko nastane pri uporabi kremnih senčil, je ta, da se lahko tekom dneva naberejo v pregib veke. Zato je zelo pomembno, da izberete takšna, ki so zares kvalitetna. Svetujemo vam tudi, da pred nanosom senčila na veke nanesete osnovo oziroma primer.

V nadaljevanju pa si poglejte naš izbor najboljših kremnih senčil v stiku.

Ali poznate razliko med osvetljevalcem in iluminatorjem?

Foto: Veles-Studio / Getty Images Plus via Getty Images; PR; povzeto po ljepotaizdravlje.hr