Tukaj je horoskop za mesec februar in … v zraku je ljubezen!

horoskop

Februar nam prinaša presenetljivo racionalno valentinovo, ki mu bo sledila sezona čustvenih rib. Kaj se obeta vsakemu znamenju posebej, si preberite v nadaljevanju … Pred vami je namreč horoskop za mesec februar.

Še prej pa si preberite, kaj nam prinaša horoskop za leto 2022.

Horoskop za mesec ljubezni

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Prva polovica meseca je še vedno vaša, vključno z valentinovim. In tudi če se vam zdi ta praznik preveč ‘pocukran’, bo na dan privrela vaša romantična stran in vas vzpodbudila, da izrazite svoja čustva. Sredi meseca namreč sledi eno lepo presenečenje.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Prvi dnevi februarja bodo morda malce osamljeni, kar pa se bo sredi meseca spremenilo, saj boste obdani s prijatelji. V drugi polovici meseca tudi nastopi vaša sezona in takrat se boste počutili najbolje. Dobre novice boste prejeli tako na ljubezenskem kot poslovnem področju.

Oven (21. marec – 19. april)

Tudi, če pravite, da vam je vseeno za valentinovo, vam po tihem ni. In poskrbite, da bo vaš partner to vedel – saj ne zna brati vaših misli. Pri tem vam bosta pomagala racionalen vodnar in komunikativen Merkur, zato ne boste imeli težav. Februar se bo zaključil z ognjem v vaši spalnici, zato ohranite nekaj energije tudi po valentinovem.

Bik (20. april – 20. maj)

V začetku februarja se boste zamislili nad tem, koliko vam pomeni stabilnost v vašem ljubezenskem življenju. Edina težava se skriva v dejstvu, da svojih potreb v večini primerov ne znate ubesediti, zato ljudje okoli vas ne morejo vedeti, kaj si želite. V drugi polovici meseca se bo to malce spremenilo, saj se bo takrat čutil vpliv čustvenih rib, kar vam bo pomagalo pri razkrivanju vaših čustev.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Dvojčki ste znani kot lomilci src, zato vas celotno vesolje ta mesec prosi, da vsaj v času valentinovega ne bi nikogar zavajali ali prizadeli. V prvi polovici meseca se vam bo zdelo, da želite ugoditi partnerju in prijateljem, druga polovica pa bo poskrbela, da bodo drugi dobri do vas. Ko se bo začela sezona čustvenih rib, poskrbite za veliko spanca in za skrb zase, sploh, če boste občutili tesnobo.

Rak (21. junij – 22. julij)

Raki ste znani po svoji umetniški žilici, čeprav morda tega ne pokažete vedno. To pa se bo zelo izrazilo v času polne lune. Za valentinovo se letos pustite razvajati – saj ni treba, da ste vedno vi tisti, ki poskrbite za vse.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Levi ste mogočni, vplivni in vedno v središču pozornosti. Velikokrat tudi najprej poskrbite zase, šele nato za druge. Ta mesec iz vašega življenja odstranite vse  kratkoročne užitke in s tem poskrbite za dolgoročno zadovoljstvo. To pomeni, da se bolj potrudite za trenutno zvezo in porabite manj (ali nič) časa za preverjanje, kaj počne bivši partner.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ta mesec ne skrbite, če boste malce egoistični. Device ste namreč znane po tem, da se včasih preveč osredotočate na druge. Proti koncu meseca se zna zgoditi, da boste čutili nekaj napetosti in tesnobe, zato poskrbite za veliko spanca, svoje potrebe pa zaupajte bližnjim.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Odlične novice za vse tehtnice, ta mesec se bo vse vrtelo okoli zadovoljstva. Vseeno, kakšen je vaš status, pa si boste ta mesec morali vzeti nekaj časa samo zase. Seveda je značilnost vašega znamenja, da želite imeti vse v ravnovesju in se povezovati z drugimi, toda da bi to storili, morate najprej vzpostaviti stik z lastnimi željami.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Valentinovo je prav poseben dan za škorpijone, saj je vsakdo, ki je bil spočet v mesecu februarju, torej mesecu ljubezni, po horoskopu škorpijon. Škorpijoni ste znani po tem, da vas lahko čustva povsem prevzamejo, zato sledite temu nasvetu: v ljubezni in denarju ohranite trezno glavo.

Strelec (22. november – 21. december)

V tem mesecu vzemite v roke svoj lok in puščico, ter se pripravite na boj. To lahko pomeni, da boste končali na propad obsojeno zvezo ali se podali korak naprej, če ste v dobri zvezi (kar lahko pomeni zaroko). Vseeno, kako bo, pričakujte spremembo ali dve. Zvezde pa bodo poskrbele, da bodo vaše ljubezensko življenje posule s pravljičnim prahom ravno za valentinovo. Še ena pomembna stvar: ta mesec ne boste vi vodili pogovora, temveč boste bolj poslušali.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Po navadi bolj razmišljate z glavo kot s srcem, vendar se boste ta mesec predali čustvom – ne skrbite, vse bo dobro. Februarja boste romantični, prav tako pa bo romantično vse okoli vas. Predajte se temu in uživajte.

 

 

Foto: Marta Shershen / Getty Images Plus via Getty Images