Kaj nam prinaša horoskop za leto 2022?

horoskop za leto 2022

V začetku leta bo vladala retrogradna Venera, zato se bomo vsi težje spopadali z odnosi z drugimi. Ker pa je Venera prav tako povezana z denarjem, bo vplivala tudi na to področje. V tem času tudi ni priporočljivo sprejemati velikih odločitev, zato se januarja raje posvetite sebi in z novostmi počakajte na februar. Poglejmo, kaj nam prinaša horoskop za leto 2022.

Horoskop za leto 2022

Kozorog (22. december – 19. januar)

Ste rojeni vodja in skoraj vedno imate prav. Ljudje gledajo na kozoroge, kot bi imeli vedno vse urejeno in to je slika, ki jo radi predstavljate. Letos pa boste morali na prvo mesto postaviti sebe. Vprašajte se, koliko vaše sreče je iskrene in koliko je odvisna od mnenja drugih? Odgovor na to vprašanje naj bo vaš cilj za leto 2022.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Planet Saturn bo letos vladal vašemu znaku. Ste upornik med astrološkimi znamenji in vaša naloga je boj proti nepravičnosti. In medtem ko boste reševali svet, ne pozabite nase. Posvetite se svojemu življenju, saj vam to leto prinaša obilo ljubezni in denarja.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Ste najbolj čustveno znamenje, vendar je lahko to za vas tudi breme. V letu 2022 boste končno našli zdrav in učinkovit način, kako se spopadati s stresom in anksioznostjo. Planet Merkur vas bo naučil, kako se postaviti zase, retrogradni Neptun pa bo poskrbel, da iz vašega življenja izbrišete vse ljudi, ki tja ne spadajo.

Oven (21. marec – 19. april)

Ovni imate radi stvari po svoje. Zaradi retrogradne Venere pa boste v začetku leta doživeli nekaj finančnih težav. Prav tako boste v življenju želeli stopiti stopničko višje, vendar se boste počutili ujete. Na srečo bo v maju v vaše znamenje stopila Venera, za njo pa še srečni Jupiter, ki vam bo pomagal pri ljubezenskem življenju in karieri. Leto 2022 bo za vas vsekakor dobro.

Bik (20. april – 20. maj)

V začetku leta bo vaš vodilni planet Venera še vedno retrogradna, vendar naj vas to ne potolče. Najbolje se bo osredotočiti na mrke, ki se bodo zgodili skozi leto. To bodo obdobja velikih sprememb. Ko se bo neodvisni planet Uran povezal z vašim znamenjem, boste s tem dobili pospešek, da še izboljšate sami sebe.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Letos bo vaš vodilni planet Merkur šel skozi štiri retrogradna stanja. Še vedno ste najbolj zaželeno znamenje, ki se zna zabavati. Vendar boste letos veliko več pozornosti dali na zakon, družino, dobro hrano in dom, kot pa na zabavo. Poletje bo za vas še posebej romantično, saj bo skozi vaše znamenje poplesavala Venera.

Rak (21. junij – 22. julij)

Vlada vam luna, zato ste občutljivi, intuitivni in znani po čustveni globini, ki je vaša moč. Letos poskrbite zase, sploh med mrki, saj bo ta energija slabše vplivala na vas. Leto 2022 pa vseeno ne bo tako stresno. Druga polovica leta vam namreč prinaša veliko ljubezni in stabilno finančno plat.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Letos boste dobili ogromno stvari, ki si jih želite. Ker vam vlada sonce, ste vedno v središču pozornosti in tako vam je tudi všeč. V tem letu pa vam bosta dva sončna mrka malce pretresla življenje. Šlo bo za preobrazbo in čeprav se bo takrat vse zdelo hektično, boste na koncu končali na vrhu (in morda z novo službo ali z novo ljubeznijo).

Devica (23. avgust – 22. september)

Ker ste neke vrste zdravilec med astrološkimi znamenji, velikokrat bolj skrbite za druge kot zase. Včasih pa morate sebe preprosto dati na prvo mesto. In letos (še posebej okoli rojstnega dne) se pripravite na presenečenja in srečo v ljubezni.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

V začetku leta vas bo vodila retrogradna Venera, zato se boste v tem času počutili malce slabše – ne boste tako sijali. Vendar ta čas izkoristite za razmišljanje o ciljih, ki vključujejo ljubezen in denar. In ko bo leto prišlo h koncu, boste sijali kot diamant.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Vaš intenziven karakter je blagoslov in prekletstvo obenem. Po eni strani ste tako skrivnostni in karizmatični, da ljudi kar uročite. Po drugi strani pa ste lahko ljubosumni in včasih celo manipulativni. Letos vas bodo najbolj zaznamovala obdobja mrkov. In če se boste skozi njih prebili brez prepirov, boste leto zaključili kot feniks, kar bo tudi najvišja stopnja evolucije za vas.

Strelec (22. november – 21. december)

Ker vam vlada Jupiter, je skoraj vsako leto za vas dobro leto. Toda letos bo v drugi polovici retrograden, zato se boste morali malo zazreti vase in počistiti s svojo preteklostjo. In to morda pomeni tudi to, da blokirate telefonsko številko vašega bivšega partnerja.

 

 

 

Foto: Rudzhan Nagiev / Getty Images Plus via Getty Images