Zmogljiva naprava, pripravljena za prihodnost

zmogljiva naprava

Pri znamki Nokia so pred kratkim predstavili novega člana družine serije G. Nokia G50 je tako najugodnejši 5G pametni telefon, ki prinaša tudi značilno finsko kakovost in je pripravljen na dolge poti – je zmogljiva naprava, pripravljena na prihodnost.

Izkoristite izjemno hiter 5G

Ker naj bi do leta 2024 omrežja 5G pokrivala 40 % sveta in obvladovala 25 % vseh mobilnih podatkov, je Nokia G50 opremljena za prihodnost. S platformo Qualcomm Snapdragon 480 Mobile, ultra pametnim naborom čipov, ki je zasnovan za optimizacijo prihodnje tehnologije, in 5G je vsekakor pripravljena na prihodnost.

Pametni telefon, ki razmišlja o prihodnosti

Tako danes kot čez dve leti lahko računate, da bo Nokia G50 na tekočem z najnovejšo programsko opremo. Pripravljena je že za Android 12 in novejše različice, zato boste vedno imeli dostop do najsodobnejših funkcij. Mesečne varnostne posodobitve so zagotovljene vsaj tri leta, tako bodo vaše najboljše ideje in najljubši trenutki zaščiteni. Vaši podatki, ki se obdelujejo v podatkovnem centru s sedežem na Finskem, so zaščiteni s strogimi evropskimi predpisi, ki temeljijo na GDPR.

Nordijska odličnost, ki jo lahko vidite in občutite

Dvodnevna življenjska doba baterije pomeni, da lahko telefonu Nokia G50 zaupate, da bo preživel tudi v najzahtevnejših dneh. Poleg tega s hitrim polnjenjem 18 W ne boste izgubljali časa pri vtičnici. Nokia G50 ima tudi dveletno garancijo brez dodatnih stroškov.

Nokio G50, ki ostaja zvesta svojim koreninam, odlikuje kakovost blagovne znamke, ki je značilna za vse telefone Nokia, ima pa tudi klasičen in brezčasen dizajn. Ne glede na to, ali nadgrajujete spletne videoposnetke ali gledate prizore iz dokumentarca Planet Earth, bo vsebina na 6,82-palčnem zaslonu HD+ ostra in jasna.

Ujemite lepote sveta z vsemi osupljivimi podrobnostmi

S kamero s tremi lečami in ​​ločljivostjo 48 MP z AI smarts vas bo Nokia G50 popolnoma opremila za ovekovečenje vsega, in sicer od čudes narave do posnetkov ljubljenih, ki uživajo v trenutku in v kateri koli svetlobi.

Fotografije in posnetke lahko tudi personalizirate in prilagodite s funkcijo vodnega žiga, kar je odlično za vaše inovativne ideje ali preprosto za izboljšanje fotografij za družabne medije. Zahvaljujoč tehnologiji stabilizacije videa, ki zagotavlja, da vsi kadri ostanejo mirni, tudi če vaša roka ni, boste lahko ujeli vse odlične selfije.

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje v svojem razredu

Spotify  bo lastnikom Nokia G50 omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,6 milijona podkastov. Za dodatno zagotovilo proti zlonamerni programski opremi bo na telefonu Nokia G50 na voljo ExpressVPN s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico. Dodate informacije: Partnerstvo Spotify in ExpressVPN.

NAGRADNA IGRA

5G pametni telefon Nokia G50 pa je lahko tudi vaš. V nagradni igri lahko sodelujete na našem Facebook profilu – vse podrobnosti in pogoje sodelovanja boste našli tam.

Nagradno vprašanje se glasi:

Kakšna je življenjska doba baterije, preden je telefon Nokia G50 potrebno ponovno napolniti?

 

Več o telefonu si poglejte na nokia.com.

Foto: PR