Chrissy Teigen končala na lepotni operaciji in vsem svetovala, da ne naredijo enake napake kot ona

chrissy teigen

Model in avtorica kuharske knjige Chrissy Teigen je vedno zelo iskrena in odprta, ne glede na temo. Tako je tudi tokrat s svojimi sledilci delila izkušnjo in jih opozorila, da ne naredijo enake napake kot ona.

Pri Chrissy Teigen ni tabu tem, prav tako odprto govori o vseh posegih, ki jih je imela, zato je pred kratkim govorila tudi o transplantaciji obrvi. »Če se temu lahko izognem, potem se res ne ličim, zato moram priznati, da sem bila pozitivno presenečena, ko sem izvedela, da mi lahko iz zadnjega dela glave presadijo dlačice za obrvi,« je povedala na svojem Instagram profilu. Ko se je prvič po operaciji pokazala svojim sledilcem, je vse (še posebej najstnice) opozorila, naj si ne pulijo obrvi kot si jih je ona, izkušnjo pa je delil tudi njen lepotni kirurg Jason Diamond, ki je operacijo izvedel. (Teh 5 napak ne počnite pri ličenju ter urejanju obrvi)

chrissy teigen

Delil je sliko njenih obrvi in pojasnil, kako pomembno vlogo obrvi igrajo pri videzu našega obraza, saj uokvirijo oči. In če niso pravilne oblike, lahko nato porabimo celo večnost, da jih lepo narišemo. Pozitivna stvar te operacije je v tem, da lahko vsak korak, velikost in obliko obrvi določite s svojim kirurgom, saj vam jih bo najprej s svinčnikom zarisal. Nato se s posebno napravo s temena presadijo folikli las. V času po operaciji bo nekaj dlačic izpadlo. V obdobju 3 mesecev pa bodo vse dlačice, ki so zrastle, tudi ostale.

chrissy teigen

 

 

Foto: Chrissy Teigen /Instagram, Emma McIntyre via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr