Rebel Wilson je navdušila z zdravim življenjskim stilom

rebel wilson

Avstralska igralka Rebel Wilson, ki jo poznamo po vlogah v komedijah, kot so Pitch Perfect, How to be Single, The Hustle, nam je lahko v pravi navdih. Leto 2020 si je vzela za ‘leto zdravja’, kot ga je sama poimenovala in se znebila odvečnih kilogramov.

Leto zdravja

Rebel Wilson je lansko leto praznovala svoj 40. rojstni dan, takrat pa se je tudi odločila, da bo začela živeti bolj zdravo. Ves čas je svoj napredek delila z oboževalci, ki so bili navdušeni. Glavni premi, da se je določila za bolj zdravo življenje, se je zgodil, ko se je z zdravnikom posvetovala glede zamrzovanja svojih jajčec. „Takrat sem začela razmišljati o svojem otroku in ne o sebi, zato sem se odločila, da bo leto 2020 leto mojega zdravja,“ je povedala. Lani novembra je še pred koncem leta dosegla začrtani cilj, da ji je tehtnica pokazala 75 kilogramov. „Ne gre za številko na tehtnici, ampak za zdravje. Obenem pa sem potrebovala konkretni cilj, ki je bil 75 kg,“ je povedala igralka.

Kako je dosegla cilj?

S svojimi sledilci je delila tudi metode, kako je shujšala. „Pravzaprav sem povsem spremenila svoj življenjski stil. Kar je pomenilo ne le fizično spremembo, temveč tudi psihično,“ je zapisala. Začela je gledati na prehrano, osredotočala se je na takšno z visoko vsebnostjo beljakovin in hranljivih snovi. Prav tako je pri tem morala paziti na svoje psihično zdravje, saj je v preteklosti velikokrat posegla po hrani, ko se je ukvarjala z lastnimi čustvi. „Gre za to, kako lahko slabe navde zamenjaš z zdravimi navadami,“ je še dodala.

Obožuje hojo

Rebel je prav tako sodelovala s trenerjem, ki je poskrbel, da se je veliko gibala, tudi če je šla le na daljši sprehod. „Čudno, ampak nikoli si ne bi mislila, da mi bo hoja v hrib všeč. Ampak res je lepo, ko si v naravi in zadihaš s polnimi pljuči. Hojo sem zares vzljubila in sedaj to počnem ves čas. Nadenem si slušalke in med hojo poslušam podkaste.“

Samozavest je ključ

Igralka pa je že od nekdaj izžarevala veliko samozavesti. Dejala je: „Vedno sem bila na nek čuden način samozavestna. Verjetno zato, ker sem se vedno zavedala, da sem pametna. In vedno sem vedela, če mi igralska kariera ne uspe, sem še vedno kvalificirana odvetnica. Seveda se ne počutim samozavestni čisto vsak dan. Vendar k temu pa veliko pripomore uspešno opravljena vadba, ki mi da tisti zmagovalni občutek, ko sem ponosna sama nase.“

Foto: instagram/rebelwilson