Vadba, ki jo izvaja Drew Barrymore, da se pri 45. počuti bolje kot kdajkoli

drew barrymore

Če ste na internetu ali na Instagramu zasledili zadnje fotografije igralke Drew Barrymore, ste verjetno kaj hitro opazili, da je igralka bolj fit kot kdajkoli. 45-letna mama dveh hčerkic je že pred časom zavihala rokave in se resno lotila telovadbe.

Igralka Drew Barrymore daje vse zasluge za svoj videz svoji dolgoletni fitnes trenerki Marnie Alton. Skupaj vadita že kar 15 let. Pravi, da ji je pomagala, da se v svojem telesu počuti bolje kot se je kdajkoli. Marnie je o Drew v enem izmed intervjujev povedala: „Zares trdo dela, tega ji ne morem oporekati. Pravzaprav me vedno znova preseneti. Ima vso voljo in energijo za vadbo.“

Pred vami je tipičen trening, ki ga izvajata Drew in Marnie.

1. Izvaja enourne vaje, zasnovane na plesu

Trenerka Marnie Alton je ustanoviteljica metode M/Body Method. Gre za 60-minutno vadbo, ki zajema jogo, ples in barre vadbo. Njena vadba z Drew pa zajema veliko baletnih plié počepov ter veliko potenja. Pri tej vadbi je pomembno, da so noge bose, saj ste tako bolj prizemljeni in imate boljše ravnotežje.

2. Obožuje vaje z lastno težo

Med vadbo uporabljata zelo malo pripomočkov, saj raje uporabljata lastno težo. Marnie pravi, da za vadbo pravzaprav ne potrebuješ nič, razen pravilnih gibov z lastno težo.

3. Močan trup

Obožuje vaje za močan trup, zato je v njeno vadbo vključenih kar nekaj vaj za krepitev trebušnih mišic. Prav tako pa izvajata globoke plié počepe. Pri tej vaji naredite plié, ko pa se spet vstanete, vso moč usmerite iz stopal in se odrinete od tal, nato pa se spet počasi vrnete v nov plié. Če to vajo ponovite 10 do 20-krat, pri tem krepite trebušne mišice ter medenično dno.

4. Obožuje ritem

Glasba med našo vadbo nikoli ni le v ozadju, ampak izberem seznam skladb, ki imajo določeno število utripov na minuto, tako da lahko vsako vajo prilagodim glasbi,“ razlaga Marnie. Glasba ti da tudi veliko energije.

5. Drew nikoli ne izpusti treninga

Vztrajnost je ključ do uspeha, zato se je Drew navadila na redne treninge. In čeprav zaradi svojega dela veliko potuje, je obenem tudi mama, vedno najde čas za vadbo in ne išče izgovorov. Lahko nam je v velik vzgled.

Foto: instagram/drewbarrymore