5 božičnih filmov, ki si jih v prazničnem decembru morate ogledati

božičnih filmov

Sedaj je pravi čas, da se zvečer usedete na kavč, si pripravite najljubše prigrizke in si pogledate božični film. Netflix jih ima letos na voljo kar nekaj (tudi starejših), mi pa vam predstavljamo 5 novejših božičnih filmov, ki si jih morate ogledati.

Od romantičnih komedij, ki prinašajo iskrivi čas božiča ter vse do tistih z življenjskimi sporočili. Na voljo je res ogromno božičnih filmov, mi pa smo izbrali 5 novih božičnih filmov, ki jih najdete na Netflixu.

The Noel Diary

Med čiščenjem svojega doma, v katerem je živel vse otroštvo, pisatelj spozna žensko, ki išče svojo biološko mamo. Ali bo stari dnevnik ključ do preteklosti in do srca? Poglejte si čudovit film, ki je posnet po knjižni uspešnici. Zgodba bo Jakea (Justin Hartley) in Rachel (barrett Doss) popeljala na potovanje, ki jima bo spremenilo življenje.

Falling for Christmas

Razvajena dedinja je v času praznikov v nesreči na smučanju izgubila spomin, zato je pristala v oskrbi vdovca. V glavni vlogi lahko spremljamo Lindsay Lohan, ki se je s tem filmom vrnila na male zaslone.

Christmas with You

V romantični družinski komediji ima glavno vlogo Freddie Prinze Jr. Pop zvezda v iskanju navdiha za božični hit izpolni željo mladi oboževalki, istočasno pa najde tudi priložnost za pravo ljubezen.

Christmas on Mistletoe Farm

Ovdoveli oče je ravno v času božičnih praznikov nasledil farmo in se zelo težko navaja na življenje v vasi. Njegovi otroci pa so si zamislili načrt, da bi tam ostali za vedno.

I Hate Christmas

Po tem, ko je družini lagala, da ima fanta, samska medicinska sestra prične z obupanim iskanjem partnerja, saj ga mora najti do božičnega večera, ki je že čez 24 dni.

 

Kultni božični filmi, ki se jih nikoli ne naveličamo

Foto: Netflix