Ashley Graham je začela s ‘self love’ izzivom, ki nosi pomembno sporočilo

ashley graham

Izziv, da pokažemo ljubezen do sebe, ki ga je začela Ashley Graham, je najprej postal viralen na TikToku. Številne ženske je vzpodbudil, da slavijo svoje telo.

Plus size manekenka in model Ashley Graham že od nekdaj govori o pomembnosti tega, da smo pozitivni do sebe in do svojega telesa. Sedaj pa je objavila ‘self love challenge’, ki je veliko ljudi vzpodbudil, da se opomnijo, zakaj je pomembno imeti rad sebe. Obenem pa je iz tega v kratkem času nastala prava skupnost.

Vse se je začelo na TikToku, kjer je 33-letna manekenka predstavila svoj izziv in naštela stvari, ki jih ima na svojem telesu rada. „Najmočnejši del telesa, najbolj seksi del telesa, najljubši del telesa, najpomembnejši del telesa, del telesa, ki ga ne bi nikoli spremenila,“ je povedala v tem viralnem posnetku in kazala na svoje dele telesa. „OK, sedaj ste vi na vrsti,“ je Ashley dejala na koncu.

@theashleygraham

have you celebrated yourself today?

♬ self love challenge – ashleygraham

Sledilci so objavo preplavili s pozitivnimi komentarji, video pa si je ogledalo že več kot 1,7 milijona ljudi.

Ashley je nato izziv prenesla še na Instagram, da bi se zahvalila svojim sledilcem. Obenem je delila še nekaj posnetkov, ki na učinkovit način kažejo, kako se imeti rad in se spoštovati. Ker vemo, da so družabna omrežja velikokrat uporabljena za izlive besa in frustracij, je prekrasno videti, da se lahko tukaj znajdejo tudi pozitivne reči, ki povežejo celo skupnost. Sporočilo dneva? Spomnite se na to, zakaj se imate radi – in to vsak dan! povzeto po ljepotaizdravlje.hr

Preberite tudi članek Will Smith je objavil sliko svoje trenutne postave in navdušil.

Foto: Instagram/ashleygraham, povzeto po ljepotaizdravlje.hr