Horoskop: To astrološko znamenje bo konec meseca najsrečnejše

astrološko znamenje

Pred vami je novembrski horoskop, ki je v znamenju škorpijona. Prvo polovico meseca bo vsem znamenjem delal nekaj preglavic, proti koncu meseca pa se bodo stvari uredile in izboljšale. Še posebej eno astrološko znamenje pa bo konec meseca srečno in v ravnovesju.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Kozmično ozračje bo za škorpijone ta mesec sladko-kislo, saj vam bodo zvezde prinesle nekaj izzivov, po drugi strani pa tudi veselja. Prav tako boste zelo motivirani za doseganje vaših ciljev, obenem pa bodo planeti poskrbeli, da boste dvomili v svoje zmožnosti. V tem času se bodo pokazale tudi težave iz preteklosti, ki bodo neke vrste ovira na vaši poti, zato boste morali podrobneje pregledati svoje odnose z ljudmi in prekiniti vezi z vsemi, ki vam stojijo na poti pri uresničevanju sanj.

Strelec (22. november – 21. december)

Ta mesec se boste otresli vsega iz preteklosti in se pripravili na to, kako lahko v naslednjem letu še bolj osebno zrastete. Kljub temu pa sprememba ne bo tako hitra, kot morda upate. Iskanje ravnovesja bo namreč kar zapleteno. Zapomnite si, da morate zaupati svojemu srcu, kar se bo izkazalo predvsem po 15. novembru. Proti koncu meseca boste tudi veliko boljše volje, saj je pred vami svetlo in srečno obdobje.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Zdelo se vam bo, da se vsi ljudje iz vaše družbe vrtijo okoli vas, kar vas bo še dodatno vzpodbudilo, da priredite razna druženja. Prav tako vas ne rabi skrbeti, če imate različne družbe, brez težav jih povabite skupaj. Po 15. novembru pa boste čutili, da rabite več zasebnosti, kar je povsem v redu. Tako se boste v miru pripravili na praznični december in do takrat zbistrili svoje misli.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Ta mesec boste iskali ravnovesje med delom in zabavo, prav tako pa se vam bo odprlo kar nekaj novih možnosti na poslovni poti. Kljub temu pa bodo planeti ustvarili blokado v vaši ustvarjalnosti, kar bo posledično privedlo do manj energije. K sreči se bo vse pričelo obračati na bolje po 15. novembru, kar pa lahko samskim prinese tudi novo simpatijo.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Za ribe je november eden najbolj intenzivnih mesecev v letu. To pomeni, da boste naleteli na kar nekaj preprek, po drugi strani pa se lahko veselite konca meseca, ko boste spet optimistični in polni upanja na dolgi rok. Ta mesec se tudi zavedajte, da morate ne glede na vse verjeti vase in v svoje ideje in četudi je morda vaša samozavest zmanjšana, si upajte s svojim šefom deliti vaš unikaten pogled na delovne izzive.

Oven (21. marec – 19. april)

Energije, ki jih prinaša november, izkoristite za odmik od ljudi in situacij, ki vas težijo že kar nekaj časa. Ko se boste umaknili od nezdravih odnosov, se boste namreč naučili pomembne lekcije. Po 15. novembru boste končno uvideli luč na koncu tunela, zato bo konec meseca dober za vas, sploh če boste znali ceniti stvari in biti hvaležni.

Bik (20. april – 20. maj)

Vaša beseda v tem mesecu bo ‘harmonija’. Zvezde in planeti vas bodo spodbujali, da se boste naslonili na ljubezen ter poskrbeli tako zase kot za druge. Če bo do sredine meseca prišlo do kakšnih nesoglasij, jih ne rešujte impulzivno, vendar vse skupaj dobro premislite. Sedaj je tudi čas, da veliko delate na sebi.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Ta mesec bo moč sprememb na vaši strani. To kozmično ozračje bo poskrbelo, da sprejmete nove in bolj zdrave navade, čeprav bo proces te osebne evolucije zahteval popolno predanost in trdo delo. Na žalost pa se morate zavedati, da vas bo vsaj do sredine meseca mučila nemotiviranost. Zato se stvari lotite počasi in analizirajte vsakodnevno rutino in vpliv, ki ga ima na vaše zdravje.

Rak (21. junij – 22. julij)

Ta mesec boste imeli veliko navdiha in kreativnih idej, prav tako pa boste zelo optimistični. Vseeno pa se zavedajte, da vas lahko strah in pomanjkanje samozavesti pri doseganju ciljev povlečeta nazaj. Po 15. novembru boste spet dobili delovni zagon in motivacijo za doseganje zastavljenih ciljev.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Sedaj ste v obdobju, ko morate razmisliti o veliko stvareh. Tako se boste zamislili tudi o tem, kaj je za vas pomembno. V tem obdobju boste tudi bolj ranljivi in bolj zaskrbljeni glede stvari, ki se tičejo vaše družine. Če vas nekdo v vaši okolici ne spoštuje, vas ne rabi biti strah to osebo izbrisati iz svojega življenja. Le vi boste na boljšem. Po 22. novembru bo vse lažje, saj se boste sprostili in uživali v tem obdobju.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ta mesec bodo vaši instinkti zelo močni, prav tako pa boste morali določiti meje, da se boste zaščitili. V službi bodite pozorni na morebitne napake, zato vse naloge preverite dvakrat. Po 22. novembru boste postali veliko bolj umirjeni in optimistični ter se tako pripravili na praznični december, ki je pred nami.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Največ pozornosti ta mesec vam bosta vzela finančna rast in finančna varnost. Prav tako bodo ta mesec na vaši strani energije, ki vam bodo dvignile samozavest, kar pomeni, da vas na poslovnem področju ne rabi biti strah, da si izborite toliko, kot ste zares vredni. Po 15. novembru bo v ozračju spogledljivo vzdušje, kar pomeni, da boste občudovani, prav tako pa boste občudovali druge.

 

Odlične nove serije, ki jih bomo kmalu gledali na Netflixu

Foto: Karlos Garciapons / Getty Images Plus via Getty Images