Jessica Simpson je priznala, da se je dolgo borila z alkoholizmom in šokirala z neprepoznavno sliko

jessica simpson

Pevka Jessica Simpson je z iskrenim in intimnim zapisom ter fotografijo iz leta 2017 na Instagramu priznala, da je že 4 leta trezna.

41-letna pevka je zapisala: „Oseba v zgodnjem jutru 1. novembra 2017 je neprepoznavna različica mene.“ V obsežnem zapisu je zapisala tudi: „Okoli besede alkoholizem je še vedno toliko stigme. Najprej sem morala sprejeti poraz, bolečino, zlomljenost in lastno sabotiranje. Samo pitje alkohola ni bila težava. Jaz sem bila. Nisem se imela rada. Nisem spoštovala svoje moči. Danes jo. Sprejela sem svoje strahove in dele mojega življenja, ki so žalostni. Sem povsem iskrena in odprta. Sem svobodna.“

Pod zapisom in fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna, je dobila veliko vzpodbudnih besed svojih sledilcev in drugih zvezdnikov. Prav tako pa več kot pol milijona všečkov.

Jessica je svojo odvisnost od alkohola in tablet priznala v svoji knjigi Open Book, ki ju je pripisala spolni zlorabi, ki se je pričela, ko je bila stara šele 6 let. Ti travmatični dogodki so jo povsem zaznamovali. V vseh teh letih pa se je zavedala, da mora prenehati uživati alkohol, saj je bila povsem izčrpana od bežanja od svojih težav.

Jessica Simpson je poročena z igralcem ameriškega nogometa Ericom Johnsonom, s katerim ima hčerki Maxwell (9 let) in Birdie (2 leti) ter sina Acea (8 let).

 

Drew Barrymore in Cameron Diaz navdušili z naravnim videzom

Foto: Instagram