Merkur ni več retrograden – kaj to pomeni za vaše astrološko znamenje?

Merkur ni več retrograden

Planeti se ves čas premikajo in spreminjajo svoj položaj, prav tako pa se spreminja vaše astrološko znamenje. Po 3. oktobru je tako končno konec obdobja retrogradnega Merkurja, ki prinaša v večini samo slabo. In ker Merkur ni več retrograden, je pred nami veliko boljše obdobje. Poglejte, kaj to pomeni za vaše astrološko znamenje.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnice ste znane po tem, da ste zelo diplomatske, kar vam bo v prihajajočem obdobju zelo koristilo. Zmožni boste videti obe plati določene težave, zato boste lažje našli rešitev.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Znani ste po tem, da ste po navadi kar napeti, toda v tem obdobju boste veliko bolj sproščeni. Prav tako se vam bo zdelo, da ste bolj odprti, kot sicer. To je odličen čas, da poskusite kaj novega in si razširite obzorja.

Strelec (22. november – 21. december)

Vedno ste polni energije, kar se ne bo spremenilo. Opazili boste, da se še bolj osredotočeni, kar lahko uporabite kot prednost. Prav tako pa vas bodo privlačile nove stvari in novi ljudje.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Ste bolj praktične osebe, v tem obdobju pa boste postali bolj ustvarjalni. Morda boste dobili tudi nepričakovan vpogled v kaj, kar vam bo pomagalo stvari videti v novi luči.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Znani ste po tem, da ste zelo iznajdljivi, kar vam bo sedaj prišlo še bolj prav. Hitro se boste znašli v določenih situacijah in posledično hitro rešili težave.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Znani ste po tem, da radi skrbite za druge, v tem obdobju pa boste potrebovali tudi čas zase. Opazili boste tudi, da ste bolj direktni, kot sicer. To bo odličen čas, da se postavite zase in dobite to, kar želite.

Oven (21. marec – 19. april)

Vaša energija se bo še povečala. To obdobje pa bo čas za nove začetke in večje korake. Prav tako se boste znebili preteklih strahov.

Bik (20. april – 20. maj)

Če vas je do sedaj nekaj težilo, bo to kmalu prišlo na plano. Soočili se boste s svojimi strahovi, to pa vam bo pomagalo, da boste na dolgi rok postali najboljša različica sebe.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Prihajajoče obdobje bo obdobje vašega preporoda, čeprav se vam bo na začetku zdelo, da ne pridete nikamor. Prav tako boste opazili, da se vas bo dalo bolj prepričati v določene stvari.

Rak (21. junij – 22. julij)

Sedaj je čas za spremembe na področju vaše kariere. Cilj, ki ste si ga zadali, je namreč zelo blizu, zato bo potrebno vso energijo vložiti vanj.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Še vedno boste imeli veliko energije, zato je sedaj čas, da to izkoristite. Prav tako si morate upati narediti korak naprej, saj boste le tako uspešni. Ne rabi vas biti strah.

Devica (23. avgust – 22. september)

Pred vami so velike spremembe, tudi preteklosti se boste otresli. V tem obdobju boste tudi veliko bolj ustvarjalni in se lotili novih projektov.

 

 

To jesen si v nekaj preprostih korakih privoščite digitalni detoks

Foto: Jokic / Getty Images Plus via Getty Images