Natalie Imbruglia o materinstvu, umetni oploditvi ter darovanju sperme

natalie imbruglia

Pevka Natalie Imbruglia je pred kratkim razkrila, kako jo je materinstvo spremenilo ter ji zagotovilo notranji mir.

46-letna pevka je svojega sina Maxa rodila oktobra 2019, zanosila pa je s pomočjo umetne oploditve z darovano spermo. Dejala je, da si je že dolgo želela postati mama, pravzaprav že od majhnih nog ter da je to nekaj najbolj neverjetnega, kar se ji je v življenju zgodilo. Ker v tistem času ni imela partnerja, obenem pa je bila njena želja po materinstvu vse večja, prav tako pa je bil glede na njeno starost čas, da se odloči, kaj bo storila, se je odločila za darovalca sperme in IVF.

Ob tem je povedala, da se je zavedala tveganja, da zanosi sredi svojih štiridesetih let. Obenem pa je bila pozitivna, saj je znana po tem, da je zmožna premagati nemogoče.

Pevka je bila med letoma 2003 in 2008 tudi poročena z avstralskim rokerjem Danielom Johnsom, vendar sta se ločila. Vseeno pa na svoje življenje gleda tako, da ima čudovite prijatelje, da je bila že enkrat poročena, ima krasen dom in kariero, na katero je ponosna. Kljub temu pa ji je ves čas nekaj manjkalo.

Da je noseča, je Natalie Imbruglia oznanila julija 2019. Zapisala je: „Pričakujem svojega prvega otroka … Srečna sem, da je to sploh mogoče, zahvaljujoč umetni oploditvi in darovalcu sperme.“

 

Foto: instagram/natalie_imbruglia