Obleke z golimi rameni so popolna izbira za pozno poletje

Obleke z golimi rameni

Poletja še zdaleč ni konec in dokler bo vreme lepo, lahko brez skrbi nosite obleke. Tokrat vam predstavljamo obleke z golimi rameni , ki so popolna izbira za pozno poletje.

Obleke z golimi rameni so zelo ženstvene, modne in lepo poudarijo postavo. Vseeno, ali so kratke, srednje dolge ali dolge, bodo poskrbele, da bo vaš outfit popoln. Kako jih stilirati, poglejte v nadaljevanju.

1. Nakit

Pri oblekah z golimi rameni je veliko prostora za nakit – predvsem za ogrlice. Najbolje je, da jih izberete več, različnih dolžin, da bodo še bolje prišle do izraza. Ne pozabite pa niti na uhane, ki naj bodo večji. Lahko so okrogli ali viseči. Lep dodatek so tudi zapestnice in ura.

2. Nizki natikači in cekar

Najlepši poletni outfit boste ustvarili tako, da boste obleki z golimi rameni dodali nizke natikače in pleten cekar. Vse skupaj bo videti zelo romantično.

3. Natikači iz plute

Če želite bolj ležeren videz, obleki z golimi rameni dodajte natikače iz plute, kot so npr. slavni Birkenstock natikači. S tem videzom ne boste zgrešili, odličen pa bo tako za sprehod ob morju, kavico v mestu ali nakupovanje.

V galeriji smo zbrali nekaj modnih oblek z golimi rameni. Namig: nekatere so tudi znižane.

Poglejte tudi, kateri sandali so obnoreli Instagram.

Foto: PR