Prva fotografija Kristen Stewart v vlogi princese Diane

prva fotografija kristen stewart

Prva fotografija Kristen Stewart v vlogi princese Diane v filmu ‘Spencer’ navdušuje z neverjetno podobnostjo. Preobrazba igralke v pokojno princeso Diano je ustvarjalcem novega filma o njenem življenju zares uspela.

Hollywoodska igralka Kristen Stewart je dobila to čast, da bo v prihajajočem filmu ‘Spencer’, režiserja Pabla Larraina ter scenarista Stevena Knighta (ustvaril je tudi serijo Peaky Blinders), upodobila veličastno in brezčasno princeso Diano. Film bo ugledal luč sveta predvidoma jeseni 2021, leto 2022 pa bo zaznamovalo že 25. obletnico Dianine tragične smrti.

Zgodba

Film se osredotoča na prelomni trenutek v Dianinem življenju, in sicer na en konec tedna leta 1991, ko božične praznike preživi s kraljevo družino na posestvu Sandringham v Norfolku ter se odloči, da bo zapustila princa Charlesa. V filmu pravzaprav ne bo prikazane njene smrti leta 1997, ampak bosta ponazorjena njen razpadajoč zakon ter njena ljubezen do sinov, princa Williama in princa Harryja. Zgodba se bo najbolj oklepala ravno njene težke odločitve, da za vedno zapusti kraljevo družino.

“December leta 1991: zakon valižanske princese in princa je že dolgo hladen. Čeprav se je ves čas šušljalo o prinčevi nezvestobi in morebitni ločitvi, vlada na posestvu Sandringham nekakšen praznični mir. Veliko se je jedlo, pilo, streljalo med lovom – Diana je točno poznala to igro. Pa vendar, letos bo vse povsem drugače,” – se glasi uradna izjava za javnost o rdeči niti filma.

Neverjetna podobnost

Prva fotografija Kristen Stewart v podobi princese Diane nas je pravzaprav osupnila, saj sta si neverjetno podobni. Ustvarjalci filma pa so prav tako želeli pokazati Dianino uglajenost in neverjeten modni stil, kar se na prvi uradno izdani fotografiji lepo vidi – Kristen namreč nosi suknjič iz tweeda z zaobljeno krojenim ovratnikom znamke CHANEL. Plašč je iz CHANEL-ove Ready-to-Wear kolekcije jesen-zima 1988/89. Kristen je tudi sicer ambasadorka znamke CHANEL.

prva fotografija kristen stewart

Film se osredotoča na prelomni trenutek v Dianinem življenju, in sicer na božični konec tedna leta 1991, ko se odloči, da bo zapustila princa Charlesa.

“Film Spencer je skok v čustveno podobo, kdo je princesa Diana pravzaprav bila v ključnem trenutku njenega življenja.” -Kristen Stewart

Foto: PR