Rihanna je med nastopom na Super Bowlu razkrila, da pričakuje drugega otroka

rihanna

Rihanna je danes ponoči navdušila s svojim nastopom na Super Bowlu in vse za nekaj časa pustila v dvomih, ko se je ves internet spraševal, če je ali ni noseča. Po nastopu je njen predstavnik to tudi potrdil in tako pevka z raperjem A$ap Rockyjem pričakuje drugega otroka.

RiRi je med svojim 13 minutnim nastopom na Super Bowlu pela hit za hitom (B***h Better Have My Money, Only Girl in The World, We Found Love, Rude Boy, Umbrella, Diamonds …) in to je bil tudi njen prvi nastop po sedmih letih. Vendar je že takoj, ko je stopila na oder, oboževalce zanimalo nekaj drugega. Vsi na družbenih omrežjih so se namreč spraševali, če je pevka spet noseča.

Rihanna je prvega otroka rodila 13. maja 2022 in prav gotovo se spominjate, da je imela prav poseben nosečniški modni stil.

Njen styling za nastop na Super Bowlu je bil v rdečem – nosila je Alaïa plašč, ki ga je oblikoval Pieter Mullier, Loewe kombinezon s korzetom in Maison Margiela X Salomon superge. Govori se tudi, da bi naj bil rdeči plašč poklon legendarnemu Andreu Leonu Talleyu, uredniku ameriške revije Vogue, ki je umrl lani januarja.

Njen nastop si lahko v celoti pogledate TUKAJ.

 

Filmi in serije na Netflixu, ki jih ta mesec ne smete zamuditi

Foto: Gregory Shamus / Staff / Getty Images Sport