V znamenju ljubezni in dobre energije: To vam prinaša februarski horoskop …

februarski horoskop

Februar je v znamenju ljubezni, prav tako pa se bliža konec zime, dnevi se daljšajo, kar marsikoga navdaja z novo energijo in navdušenjem. Preverite, kaj vašemu znaku prinaša februarski horoskop …

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Čas je, da preteklost pustite tam, kamor spada in naredite prve korake k svetli prihodnosti, ki si jo zaslužite. Ne ozirajte se na ljudi, ki vam ne privoščijo sreče – lepo življenje je najboljše maščevanje. Po polni luni bo čas za ljubezen, kar bo kot nalašč za valentinovo. Če ste čakali na pravi trenutek, da bi se z nekom spet povezali, je sedaj pravi čas za to. Proti koncu meseca boste doživeli še nekaj magije, ki vam bo pomagala na ljubezenskem področju. Najbolje je, da ste iskreni do osebe, ki ji želite že nekaj časa izliti svoja čustva.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Imeli boste veliko sveže energije, ki jo usmerite v svoje dobro počutje. Leto 2023 bo prineslo veliko sprememb, vendar boste za to morali garati in se temu povsem predati. Ta mesec se boste osredotočili na nove projekte, poskrbeli boste za svoje zdravje in za izboljšano dnevno rutino. Ljubezen bo za valentinovo morda na zadnjem mestu, vendar ne zato, ker bi vam je primanjkovalo, ravno nasprotno – vaša razmerja so stabilna kot še nikoli. In še nekaj, verjemite v svoje talente, saj se bo kmalu veliko stvari spremenilo na bolje.

Oven (21. marec – 19. april)

Trenutno ‘zažigate’ in karkoli že počnete, s tem kar nadaljujte. Otresite se vsega, kar vas morda omejuje in se podajte v čarobnost vsega dobrega, kar vas še čaka. Nekaj je zagotovo, to valentinovo ne boste sami in ne pustite, da bi vam dvom vase uničil ta trenutek. Trenutno se v vašem življenju dogaja ogromno, zato si vzemite nekaj časa in se osredotočite na svoje dobro počutje. Do konca meseca boste pripravljeni na vse, kar vas čaka.

Bik (20. april – 20. maj)

Ste zelo delovni in ves čas posvečate le temu, zato se bo potrebno malo ustaviti, da ne boste preveč izčrpani. Že februarja boste sicer nagrajeni za svojo predanost delu, kljub temu pa ne smete ignorirati drugih področij vašega življenja. Saj veste, uspeh nima smisla, če ga ne morete deliti z ljubljenimi osebami. Zato za valentinovo pokažite svojo ljubezen, kar bo v prihodnosti naredilo veliko spremembo.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Končno je vaše življenje nazaj na ustaljenih tirnicah in se premika naprej. Zato se ne ozirajte na preteklost in se osredotočite na vse, kar vam prinašajo naslednji dnevi. To velja tudi za področje ljubezni okoli valentinovega. Konec meseca boste zelo samozavestni, zato bo to idealen čas, da si zastavite vse cilje na področju vaše kariere. Več kot pripravljeni ste, da gredo stvari na naslednjo raven, zato ne čakajte niti sekunde več. Zaprosite za povišico, ker si jo zaslužite. Začnite verjeti vase.

Rak (21. junij – 22. julij)

Če so vaše finance skopnele v času božiča, vas bo ta mesec postavil nazaj na ustaljene tirnice. Sedaj je tudi čas, da začnete dolgoročno razmišljati o svojih financah. To pomeni, da se začnite zavedati, koliko ste vredni in sposobni ter to zahtevajte tudi v službi. Romantično življenje bo ta mesec v ozadju, saj bodo v ospredju spremembe na področju kariere – to, kar ste si želeli že dolgo časa.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Za leve bo ta mesec v zraku ljubezen, zato se temu prepustite in ne razmišljajte toliko. Ljubezen je tisto, kar zares potrebujete. Prav tako pa ne pustite ljubosumju, da bi uničilo nekaj posebnega. Ta mesec boste v službi še bolj ambiciozni, kar je tudi prav, zato izkoristite ta trenutek in svoje ambicije povejte na glas. Naj vas ne bo strah.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ste polni energije, zato je sedaj odličen čas, da pričnete s kakšnim novim projektom ter se posvetite tudi sebi in dobremu počutju. Prav tako ste se znašli na razpotju in čeprav ste se za nekaj zelo trudili, to ne pomeni, da se morate tega držati. Če čutite, da je bolje prenehati, je sedaj pravi čas. Naučite se ljubiti sami sebe, nato pa ostale. Konec meseca bo čas za romantiko, vendar ne pozabite nase – to leto je čas, da se osredotočite na svoje dobro počutje.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Čas zimske hibernacije je uradno konec, zato je sedaj čas za zabavo in kreativnost. V času valentinovega ne bodite presenečeni, če boste zanimivi več osebam (če ste samski), saj oddajate čudovito energijo, katere del bi radi bili tudi drugi. Čez zimo ste bolj mirovali, tako da boste sedaj to tudi nadoknadili z jasnimi cilji za leto 2023. Vseeno ali gre za službo, spremembo v jutranji rutini ali dajanje zdravja na prvo mesto – enostavno začnite. Zapomnite si: zmožni ste vsega.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Ta mesec boste veliko časa posvetili svojemu domu – vseeno ali se selite ali le malce prestavljate pohištvo. Poleg tega pa boste veliko razmišljali o svoji karieri. Februar bo ključen, če si želite nove pozicije, povišice ali nove službe. Valentinovo vam letos ne bo tako pomembno, vendar vseeno ne odpišite romantičnosti.

Strelec (22. november – 21. december)

Dolgo časa ste čakali na priložnost, ki se vam je ponudila sedaj, zato ne oklevajte. Ta mesec bo zelo pomembna tudi komunikacija, zato prosite za pomoč, če jo potrebujete ali izlijte čustva nekomu, ki mu zaupate. Veliko časa boste posvetili tudi svoji družini, kar je dobro, saj jo boste zelo potrebovali. Konec meseca vas čaka tudi ena dobra novica.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Dovolj ste pametni, da veste, da vso trdo delo ne bo vsega spremenilo v zlato, kljub temu pa se vam na poslovnem področju obeta nekaj velikega. Uspeh vam pomeni ogromno, zato boste navdušeni. Obenem pa ne pozabite nase in si vzemite nekaj časa tudi za to, da se boste počutili dobro in spočito. Če niste v zvezi, bo sedaj čas tudi za kakšno novo, resno romanco, zato se ne upirajte svojim čustvom in se prepustite.

 

Valentinova manikira: 15 najlepših idej za poslikavo nohtov

Foto: zoff-photo / Getty Images Plus via Getty Images