10 rdečil za ustnice, ki jih lahko nosite od jutra do večera

rdečil za ustnice

Ko pomislimo na rdečilo za ustnice, ki ga lahko nosimo od jutra do večera, po navadi ne pomislimo na rdeč odtenek – vsaj večina žensk ne. Za to so bolj uporabni nežni nude odtenki rdečil za ustnice, ki pristajajo prav vsaki in ki jih lahko nosimo ves dan.

Rdečila za ustnice v nude ali kožnih odtenkih so že nekaj časa popularna, saj so zelo nosljiva, obenem pa tako nežna. Prav tako so preprosta za nanos in z njimi ni težav, kot s kakšnimi rdečili v močnejših odtenkih, ki se hitro razmažejo ali jih je potrebno ves čas popravljati. Ta rdečila so prav tako odlična izbira za takrat, ko si želimo bolj poudariti oči, na primer v stilu zadimljenih oči.

Še nasvet: Če želite rdečilo za ustnice, ki bo obstojno dalj časa, izberite mat teksturo. Pri tem pa poskrbite, da takšno rdečilo ustnice tudi vlaži. (Najboljša rdečila za ustnice, ki ustnic ne izsušijo)

Za vas smo izbrali 10 rdečil za ustnice v nude odtenkih, ki jih lahko tako rekoč nosite od jutra do večera. Sedaj morate le še najti popoln odtenek zase.

 

Najboljša olja za ustnice, ki jih navlažijo, jim dodajo lesk ter barvo

Foto: Andry5 / Getty Images Plus via Getty Images