Najboljša rdečila za ustnice, ki ustnic ne izsušijo

rdečila za ustnice

Z vsakim letnim časom menjamo garderobo, to pa lahko storimo tudi z našimi ličili. S tem ne mislimo, da bi jih morali v celoti zamenjati, temveč da dodate nekaj tistih ličil, ki vas navdušijo že s svojim opisom. To so na primer rdečila za ustnice, pri katerih je jeseni še dodatno pomembno, da ustnic ne izsušijo.

Vseeno, če ste ljubiteljica rdečil za ustnice ali ne, vsaka od nas bi morala imeti eno dobro rdečilo za ustnice in eno takšno maskaro. To dvoje je tudi osnova vsakega dnevnega videza, če želimo izgledati sveže, obenem pa naravno. V zadnjih nekaj letih je na tržišče prišlo ogromno rdečil za ustnice, ki so na voljo v številnih odtenkih, imajo različne formule in učinek. Med njimi so tudi rdečila, ki ustnice zelo dobro vlažijo, kar je zelo pomembno v jesenskih in zimskih mesecih. Pred vami je nekaj rdečil za ustnice, ki so novosti na tržišču, ampak so nas že obnorela s svojimi odtenki in kremno formulo.

Chanel Allure Velvet

Rdečilo za ustnice z mat finišem ustnice dejansko navlaži (jih ne izsuši) in je preprosto za nanos. Vsebuje antioksidante, mandljevo olje in vitamin E, je zelo dobro pigmentirano, pri tem pa ustnice ščiti pred zunanjimi vplivi in poškodbami. Tudi, ko rdečilo popravite, na ustnicah ne naredi razpokanega videza, temveč lep, žametni mat videz.

Essence Cool Collagen

To rdečilo za ustnice se nahaja v elegantnem dizajnu roza zlata z mat pokrovčkom in ne vsebuje silikonov. Hranljiva tekstura z nadomestkom za kolagen prekriva tanke linije, ima učinek glajenja in ustnice lepo zapolni. Formula pa je 100 % veganska. Ker vsebuje hialuronsko kislino, ustnice dobro navlaži. Zaradi svoje gladke teksture je občutek na ustnicah mehak, istočasno pa jim nudi svežino. Ima srednje prekrivanje, če pa uporabite še svinčnik za ustnice v istem odtenku, dobite polno prekrivnost.

Urban Decay Vice

Nova veganska formula tega rdečila za ustnice nas je takoj osvojila. Gre za zares hidratantno in pigmentirano rdečilo, na voljo pa je v ogromno odtenkih in različnih finišev – mat, kremni in sijoč. Ko boste rdečilo nanesli, se vam bo zdelo, kot da imate na ustnicah balzam, saj vsebuje avokadovo olje in alojo, ki sta odlična antioksidanta.

Catrice Clean ID Silk Intense

Silk Intense rdečila za ustnice so neverjetno kremna in s svojim sijočim satenastim finišem zagotavljajo zapeljive ustnice. Rdečila intenzivnih barv, ki so pakirana v papirnati embalaži iz 90 % recikliranega papirja, so dostopna v šestih odtenkih. Prav tako gre za veganska rdečila, ki ne vsebujejo parfuma.

Milani Color Fetish

Ta rdečila so ultra-vlažilna, saj vsebujejo 85-odstotno mešanico hranljivih olj. Poskrbijo za izjemen sijaj in so izredno udobna za nošenje – gre za rdečila z ustnice, a je njihova formula tako lahkotna in vlažilna, da boste imeli občutek, da nosite samo svoj najljubši balzam za ustnice. Na voljo so v številnih odtenkih.

 

4 koraki do bolj obstojnega rdečila za ustnice

Foto: Millan / Getty Images Plus via Getty Images; PR; povzeto po ljepotaizdravlje.hr