Brooke Shields je razkrila svojo neobičajno rutino za oblikovanje popolnih obrvi

brooke shields

Gre za rutino, ki je umetniki ličenja ne podpirajo. Igralka Brooke Shields ima namreč prav posebno rutino oblikovanja svojih obrvi.

Brooke Shields je poleg številnih filmov in serij znana tudi po svojih gostih obrveh, ki so že nekaj let velik hit. Sedaj pa je prišel čas, da izvemo skrivnost, ki se skriva za njimi.

Pred kratkim je igralka na svojem Instagramu razkrila vse trike za svoje goste obrvi, ki jih izvaja vsak dan. Namesto svinčnika za obrvi uporablja grafitni svinčnik, ki se sicer ne uporablja na koži, niti ga ne odobravajo umetniki ličenja in dermatologi. Ker svinčnik vsebuje grafit, lahko le-ta dalj časa ostane na koži, pri tem pa lahko povzroči tudi reakcije na koži ali očeh. Sploh če ga uporabite takoj, ko ste si populili obrvi. Zatem uporabi pomado za obrvi, ki jih zadrži na mestu in s tem zaključi rutino. Glede na to, da igralka obrvi ne puli, temveč jih pusti, da so naravne in jih samo oblikuje, je to morda najboljša lekcija, ki jo lahko povlečemo iz njene rutine. (Kakšne obrvi bomo nosile v letu 2022?)

Če boste želeli to tehniko preizkusiti na sebi, se spomnite, da z razlogom obstajajo posebni svinčniki za obrvi, ki so tudi dermatološko testirani.

 

Hailey Bieber je nosila najlepšo barvo rdečila za ustnice, ki je nadgradnja rdečih ustnic

Foto: Theo Wargo / Getty Images Entertainment; povzeto po ljepotaizdravlje.hr