Francoska zavita figa je šik pričeska te pomladi

francoska zavita figa

Vseeno, za kakšno priložnost gre – za zabavo, poslovni sestanek ali poroko – francoska zavita figa bo vedno tista klasična pričeska, s katero ne boste zgrešili. In kaj je najbolje? Čeprav ni videti tako, jo je zelo enostavno narediti.

Klasične pričeske, ki so elegantne, nikoli ne gredo iz mode. In sedaj je TikTok postregel še z enim enostavnim postopkom, s katerim boste ustvarili čudovito francosko zavito figo. Gre za pričesko, ki jo lahko nosite praktično za katerokoli priložnost. Kako jo ustvariti, vam razložimo in pokažemo v nadaljevanju.

@emilymholland

#easyhairstyle #simplehairstyle #hairhac #hairstylehac #hairtrick #updo #updotutorial #frenchtwist #hairstyles #weddinghair

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Uporabnica TikToka @emilymholland nam je pokazala, kako zelo hitro in preprosto ustvariti to elegantno in brezčasno pričesko, kot je francoska zavita figa. Vse, kar potrebujete, sta dve elastiki za lase in nekaj lasnic. Lase najprej spnete v nizek čop, ki ga ne zaključite, temveč del las pri elastiki pustite spet v polovično figo. Pramen, ki gleda iz fige (na levi ali desni strani), pri konicah spnete z drugo elastiko. Nato ta del las položite nazaj čez figo (v drugo smer) in konice skrijete pod lase, da se ne vidijo. Sedaj vzamete lasnice in francosko zavito figo dobro pričvrstite. Ta pričeska je idealna za srednje in dolge dolžine las. Figo lahko naredite tudi bolj razmršeno ali pa ji dodate okrasne lasnice.

 

Triki, s katerimi bodo vaši barvani lasje dlje časa sijoči

Foto: Pinterest